Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka zapla skrytú kameru z izby synčeka: Keď uvidela, čo robí pestúnka, skoro odpadla!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: dailymail.co.uk)

LONDÝN – Prezreli si záznam kamery a skoro onemeli. Chlapčeka, ktorého rodičia dali strážiť pestúnke, surovo napadla a týrala presne tá istá osoba. 18-mesačné dieťa prežilo nevysvetliteľné správanie opatrovateľky, ktorej rodičia vložili do rúk život svojho jednorodeného chlapca. Bezcitná žena ho niekoľkokrát otrieskala o postieľku.

Rowena a Jack Churchlandovci z južného Londýna majú rok a pol ročného synčeka Ollyho. Z dôvodu starostlivosti namontovali do detskej izby skrytú kameru, aby dohliadla na chlapca. Okrem toho, slúžila u nich už 15 mesiacov pestúnka, ktorá sa o neho starala.

Dôverovali jej a ona ich po prvý raz dokázala šokovať až oveľa neskôr. To, čo uvideli na záberoch skrytej kamery, im vyrazilo dych. Žena si zobrala do rúk ich syna a začala s ním brutálne zaobchádzať. Zdvihla ho a pustila, Olly si pritom buchol hlavu o posteľ. Okamžite zobrali pásku s videom a zaniesli ju na políciu.

Pri prezeraní videa, matka plakala a cítila sa bezmocne. Nemohla už nič urobiť, v hlave sa jej premietali otrasné scény.

Matka zapla skrytú kameru
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Prípad sa s políciou ťahá už dlhšie. Kuriozitou je preto fakt, že aj pestúnka aj matka majú teraz deti v tej istej materskej škôlke. Každý deň sa im krížia cesty. Keď násilníčku zbadá, okamžite sa jej vynoria spomienky na traumatizujúcu udalosť.

Keď si ženu najímali vyzerala dôveryhodne. Nemohli tušiť, čo následne vyvedie. "Keď sme ju prvýkrát uvideli, vyzerala milo – schopná a dôveryhodná. Navyše bola členkou miestneho kostolného spolku. Jack a ja sme boli radi," povedala matka britským novinám.

Volala sa Agatha a začala pracovať, keď mal Olly iba 5 mesiacov. Zo začiatku pracovala iba občasne, ale postupne s malým chlapcom trávila viac času. Podozrivá začala byť vtedy, keď ju Rowena pristihla pri malých klamstvách.

Pestúnke praskli nervy

Namontovať kameru do chlapcovej izby ju prehovorila až vlastná matka, ktorej sa opatrovateľka nepozdávala. A oplatilo sa. Vďaka nej teraz polícia rieši neuveriteľný skrat opatrovateľky, ktorej načisto praskli nervy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu