Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Surové VIDEO zo škôlky: Kamery zachytili učiteľa, ako kope a bije dieťa!

Bitka v materskej škole Zobraziť galériu (2)
Bitka v materskej škole (Zdroj: scmp.com)

PEKING - Hrubé fyzické násilie šokovalo dokonca aj tak ignorantskú krajinu k podobným prejavom, ako je Čína. Prípad je o to strašnejší, že správanie učiteľky zachytili bezpečnostné kamery. No posúďte sami. Čo by ste jej asi tak urobili, keby sa takto vyvŕšil na vašom milovanom dieťati?

Dvadsaťsedemročná Liu na záberoch brutálne bila a kopala jedno z detí v materskej škole v Pekingu. Po zverejnení videa učiteľku zatkli. Viacerí rodičia sa na ňu sťažovali, že ich deti chodia domov s telom posiatym modrinami, čo dokazujú aj fotografie z mobilov.  

Bitka v materskej škole

Učiteľka sa bráni, že sa iba snažila v triede udržať disciplínu. Po zhliadnutí videa vraj vykríkla, že nemôže tomu uveriť čo urobila, a že to bolo asi v amoku, uvádza South China Morning Post. Krutosť, s akou sa na dieťa vrhla, sa však ospravedlniť nedá. "Od októbra som neustále videl modriny na nohách môjho syna. Niekoľkokrát sa dokonca prebudil v noci s plačom a krikom, aby ho nebili," povedal jeden z rodičov.

Bitka v materskej škole
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: scmp.com)

V Číne sa spustila vlna proti tvrdým výchovným metódam potom, čo pred pár týždňami vyskočil z okna počas vyučovania jeden zo žiakov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu