Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kuriózna záchrana britskej tínedžerky (16): Matku chytila panika, dcéru záchvat smiechu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DOVER – Ku kurióznemu zásahu vyrážali v stredu britskí hasiči. Šestnásťročná Britka Ella-Anne Birchenoughová upustila neďaleko svojho domova v Doveri svoj ​​mobilný telefón tak nešťastne, že skončil v kanáli.

Rozhodla sa ho sama vyloviť, v diere ale uviazla. Na miesto ihneď prišli traja hasiči, ktorí jej pomohli z tejto prekérnej situácie sa dostať, uviedol britský denník The Daily Mail. "S niekým som hovorila, chcela som si dať telefón do vrecka, ale vypadol mi a spadol do kanála. Hovorila som si, že to tak nemôžem nechať a vliezla som pre neho," povedala mladá Britka. "Úplne som tam neuviazla, len som potrebovala niekoho, kto by ma pomohol vytiahnuť. Mamka ale začala panikáriť," dodala.

Išlo naozaj o rýchlu záchranu. Hasiči prijali núdzové volanie krátko po štvrť na osem večer a za deväť minút už bolo dievča z kanála vonku. "Len som sa celý čas smiala. Nešlo to inak," uviedla britská študentka. "Na internete sa objavili nejaké škaredé poznámky o tom, že som tučná. Snažím sa tým netrápiť," dodala. Počas incidentu Ella-Anne neutrpela žiadne zranenia, jej mobilný telefón je vraj ale úplne zničený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu