Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadná návšteva u Kramného: Pár dní pred obvinením prišli do jeho bytu traja muži!

(Zdroj: ČTK)

PRAHA - Peter Kramný, ktorého polícia minulý mesiac obvinila z vraždy svojej manželky Moniky a dcérky Klárky v egyptskej Hurghade, mal vraj vo svojom karvinskom byte pred zatknutím nepozvanú návštevu. Šepká sa o tom, že išlo o policajtov, ktorí mu prišli nainštalovať odpočúvacie zariadenie. To však zatiaľ nikto nepotvrdil.

"Päť minút po odchode prišli k jeho dverám traja neznámi chlapi, otvorili si a po čase zase odišli," povedal pre Blesk jeden zo všímavých susedov, ktorý samozrejme túto podozrivú udalosť ohlásil aj Petrovi Kramnému. Ten vraj uvažoval, či privolať políciu, ale keď prišiel domov a nič nechýbalo, nechal to tak.

Zo záhadnej návštevy tak vyvstáva otázka, čo robili spomínaní muži v byte a či to boli naozaj policajti, ktorí sem prišli kvôli odpočúvaniu. "Stalo sa, že pred domom stálo pár dní neznáme auto. Nikoho nenapadlo, že by to bola polícia," rozhovoril sa sused.

Podľa českého kriminalistu, ktorého denník oslovil, je možné so súhlasom prokurátora nainštalovať odposluch napríklad do kuchyne, či spálne. Možné je tak isto aj to, že policajti týmto spôsobom zháňali ďalšie dôkazy.

Krajský súd v Ostrave v pondelok rozhodol o sťažnosti na vzatie do väzby Petra Kramného obvineného z vraždy manželky a dcéry v Egypte. Podľa informácií ČTK z dôveryhodného zdroja bola žiadosť zamietnutá. Výsledok rozhodnutia samotný súd ale dosiaľ nezverejnil, pretože musí byť najprv doručené prokurátorovi, obvinenému aj jeho obhajcovi. Kramný sa tak z cely asi skoro nedostane.

Monika s Klárkou zomreli koncom júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali, že ženy boli otrávené, neskôr sa objavili informácie, že ich mohol zabiť elektrický prúd. Kramný vinu od začiatku popiera. V prípade uznania vinným by mu hrozilo až doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu