Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Matka nechala autom prejsť vlastnú dcérku (3)

Auto nabehlo na dieťa
Auto nabehlo na dieťa (Zdroj: Foto: youtube)

TATARSTAN – Pozrite si VIDEO, z ktorého doslova mrazí. Matka ide so svojou dcérkou, ktorú ťahá na boboch, do auta. Sama má v rukách množstvo igelitiek. Namiesto toho, aby sa ako o prvé postarala o svoje dieťa, odišla bez neho do auta zložiť tašky. Dieťa si ale v spätnom zrkadle nevšimol cúvajúci muž a na dievčatko doslova nabehol celým autom. Vydesená matka razom pribehla a v stave bezmocnosti sa rukami usilovala odtlačiť auto z tela svojej dcérky. Tej sa, našťastie, nič vážne nestalo.

Šokujúce video sa podarilo natočiť vodičovi, ktorý celú nešťastnú udalosť v ruskom meste Tatarstan sledoval. Zábery zachytila kamera jeho palubnej dosky. Práve vchádzal medzi stojace autá.

Zo záberov doslova mrazí. Vidno na nich, ako matka s rukami plnými igelitiek nechala svoje dieťa na ceste medzi dvoma autami. Istotne netušila, že jeden z vodičov sa dá do pohybu a doslova nabehne autom na trojročné dievčatko. Zúfalá a vydesená žena razom pribehla a rukami odtláčala auto, pod ktorým skončila jej dcérka.

Vodič, ktorý na dievčatko nabehol ho nemohol vidieť v spätnom zrkadle. Dieťa sa podarilo spod auta rýchlo vybrať a našťastie sa mu, až na pár odrenín a škrabancov, nič nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu