Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Nehorázne rozkošné: Mama panda dáva svoje neposlušné mláďatko spinkať!

Yuan Zai Zobraziť galériu (2)
Yuan Zai (Zdroj: YouTube)

PEKING - Keď mamička zavelí, že je čas ísť spať, tak treba ísť poslušne do postele. Inak je schopná tam svojho potomka pokojne aj odvliecť. A nezáleží na tom, či ide o človeka, alebo o zviera. Aj malé pandy totiž musia vedieť, kedy sa treba prestať hrať a zaliezť do pelechu.

Každý rodič to pozná, keď už jeho potomkovi padá od únavy hlávka, ale zobrať ho odpočinúť si, sa stretáva s hlasnými námietkami. Vtedy treba jednoducho zakročiť a aj proti vôli drobca ho vziať do postieľky.

Presne takúto situáciu zažila minulý týždeň panda Yuan Yuan v zoologickej záhrade v čínskom Taipei a malého Yuan Zai musela k spánku vyložene dostrkať. Sedemmesačné mláďatko totiž odmietlo ísť po svojich a tak mamičke trvalo dobrých desať minút, kým ho dostala na miesto určenia.

VIDEO Nehorázne rozkošné: Mama
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Yuan Yuan je však už ostrieľaná bojovníčka, chytila neposlušníka za zátylok a hneď išlo všetko oveľa rýchlejšie. Treba však povedať, že zábery urobené v zoo svedčia o jej veľkej láske a keď na konci videa zoberie mláďatko do náručia, aby ho učičíkala, tak je na nich radosť pozerať.

Yan Zai sa narodil s veľkou slávou 6. júla minulého roka, vážil 183,4 gramov a meral len 15,5 centimetra. V súčasnosti žije vo voľnej prírode v Číne už len okolo 2500 pánd, čo je výsledkom odlesňovania ich prirodzeného prostredia a pytliactva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu