Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Strasti "žgrloša" Sorosa (83): Exmilenka (30) ničí miliardára na súde, nesplnil jej drahý sľub!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: sita, nydailynews.com)

NEW YORK - Peripetie miliardára a investičného magnáta George Sorosa s mladou brazílskou exmilenkou Andrianou Ferreyrovou neberú konca kraja. Hviezda telenoviel sa nevie zmieriť s tým, že nehnuteľnosť za 1,9 milióna dolárov, ktorú kedysi bohatý partner prisľúbil jej, dostala iná žena. Pred odvolacím súdom v New Yorku spustila plač a právnikov žiadala, aby v jej žalobe proti "zábudlivému" pracháčovi pokračovali. Podľa nej jej totiž spôsobil veľkú citovú ujmu.

O tom, že Ferreyrová sa len tak nevzdáva, svedčí fakt, že prednedávnom počas prestávky na súde Sorosa napadla a udrela ho do hlavy. Napokon však zasiahol jeho právnik, takže rozzúrená žena sa vyšantila aspoň na ňom a zhodila mu okuliare. Z úst sa jej nadávky len tak sypali.

Na utorňajšom pojednávaní pred odvolacím súdom však už bola oveľa pokojnejšia a snažila sa zapôsobiť najmä slzami. Posmrkávajúc žiadala, aby nezmietli zo stola jej žalobu za porušenie sľubu, že jej Soros daruje drahú nehnuteľnosť na Upper East Side.

Adriana Ferreyrová
Zobraziť galériu (3)
Adriana Ferreyrová  (Zdroj: sita, nydailynews.com)

"Zaslúžim si prejednať môj prípad. Zaslúžim si mať súd. Verím v Ameriku. Verím v spravodlivosť," plakala Ferreyrová na manhattanskom súde. Oveľa viac, ako to, že apartmán nedostala, ju asi hnevá fakt, že Soros ho napokon venoval svojej novej priateľke Tamiko Boltonovej, s ktorou sa vlani na jeseň oženil.

Nižší súd však rozhodol, že Sorosa nemôže žalovať kvôli vynúteniu sľubu, a tak exmilenka stavila na emociálny stres a ujmu, ktorú jej tým vraj miliardár spôsobil. Jeho právnik Gary Stein však argumentoval, že Ferreyrová preháňa, o čom svedčí aj fakt, že Soros sa ju nikdy nesnažil udrieť lampou, ako tvrdí ona, ale že iba pri hádke spadla na zem.

George Soros s manželkou Tamiko Boltonovou.
Zobraziť galériu (3)
George Soros s manželkou Tamiko Boltonovou.  (Zdroj: thesundaytimes)


Podľa neho je Ferreyrová zúfalá a ťahanice na odvolacom súde kvôli tomu, aby Soros zmenil názor, je hanebné správanie sa v civilizovanej spoločnosti. Stein uviedol, že Soros musel dokonca najať ochranku, aby dávala pozor na Ferreyorovú, pretože by mohla zaútočiť na jeho ženu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu