Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zrada dovolenkovej lásky: Ako nigérijský mladík (28) podviedol zaľúbenú Britku (56)!

Michael a Jane
Michael a Jane (Zdroj: channel 5)

LONDÝN - Jane Coleová (56) si bola vedomá toho, že Gambia v západnej Afrike má povesť dovolenkového raja pre milostné romániky medzi miestnymi mladými mužmi a staršími britskými ženami. Nikdy by ale neverila, že sa zapletie do jedného z nich a jej city budú kruto pošliapané.

Jane z britského Rothwellu sa vždy považovala za príliš rozumnú na to, aby sa zaplietla s nejakým zajačikom. Potom sa však počas dovolenky spoznala s 28-ročným nigérijským barmanom, ktorý bol podľa nej úžasne očarujúci a pozorný. Michael jej dal hneď najavo, že chce viac ako len jednu noc lásky a má chuť si s ňou vybudovať vzťah.

Jane sa však snažila tento návrh udržať v tajnosti pred svojou mladšou sestrou Tracy, pretože vedela, že by s tým nesúhlasila. Namiesto toho odletela späť do Gambie a vydala sa za Michaela. Pri diskusiách o tom, kde dvojica bude žiť, ju mladík presvedčil, že najvhodnejší je jej dom vo Veľkej Británii, kam sa skutočne novomanželia aj uchýlili.

Akonáhle sa však dostal mladík na britskú pôdu, začala Jane pochybovať o jeho lojalite, najmä keď zmizol na dlhú dobu a vôbec jej nepovedal, kam ide. Po tom, čo zavolala na číslo, ktoré sa často objavovalo na jeho účte za telefón, zistila, že Michael udržiava už šesť rokov vzťah s istou ženou.

"Keď som konfrontovala Michaela, priznal sa k tomu a smial sa. Ľudia sa smejú, keď nás spolu vidia, povedal," uviedla zničená žena, ktorej sebavedomie kleslo na minimum. Jej láska ju tak vyčerpala nielen finančne, ale aj fyzicky.

"Nadávala som si za to, že som bola hlúpa a zamilovala sa doňho. Mala som byť inteligentná, ale nemala som o tom ani potuchy. Verila som všetkému, čo povedal. A keby mi povedal, že tá žena je len kamarátka, aj tomu by som verila," dodala Jane pre Channel 5.

Teraz sa musí vyrovnať s tým, že Michael ju obral o všetko. Nie je v tom však sama, podľa Úradu národných štatistík približne 1000 Britov býva každoročne obeťami podobných podvodníkov. O podobné prípady však určite nebude núdza ani Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu