Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhlúpejšia žena Británie? Denise (45) sa nechala zničiť láskou a nepoučila sa!

Denise so svojou novou láskou Danielom
Denise so svojou novou láskou Danielom (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Denise Hardwicková podľa slov vlastnej rodiny asi veľa rozumu nepobrala, keď sa počas dovolenky v západnej Afrike zaľúbila do mladíka, za ktorého sa neskôr aj vydala. Ako všetci predpokladali, zjavne mu išlo iba o to, ako z nej vytrieskať peniaze a potom ju odkopnúť. Nešťastnica sa s ním síce rozviedla, ale aj napriek tejto trpkej skúsenosti sa rozhodla ignorovať všetky varovania a znovu našla svoju lásku práve na čiernom kontinente. A opäť ide o zajačika mladšieho od nej o 16 rokov, ktorého si chce tiež vziať za manžela. Nečudo, že sa s ňou jej najstarší syn (24) odmieta rozprávať.

"Viem, že ľudia, čo si toto prečítajú, by si mohli pomyslieť, že som najhlúpejšia žena v Británii, ale mňa to neznepokojuje. Moje srdce mi hovorí, že to je správna vec a ja ho počúvnem," povedala Denise pre britský portál mirror.co.uk.

Príbeh jej prvej zahraničnej lásky sa začal písať v roku 2011, kedy sa so svojím vtedy 11-ročným synom rozhodla, že sa pridajú k jej sestre a strávia spoločnú dovolenku v Afrike. Samozrejme vtedy nad sex turistikou, ktorú postaršie Britky zvyknú praktikovať práve na tomto kontinente, vôbec nepremýšľala. Potrebovala si vraj len oddýchnuť po tom, čo kvôli rakovine prišla o svoju matku aj brata.

Pár dní po pobyte v Gambii stretla Badoua, hotelového pracovníka a tenisového trénera, ktorý bol od nej mladší o 15 rokov. Dvojica sa časom stala nerozlučná, ale keďže bol prísny moslim, údajne nikdy neprišlo k ničomu vážnejšiemu, ako k bozkom a objatiam. Ako sa dovolenka chýlila ku koncu, sľúbila mu, že sa vráti.

A o pár mesiacov bola naozaj späť. Mladík jej ponúkol manželstvo, ale keďže finančne bol na mizine, vybavovanie všetkých formalít zostalo na Denise. Samozrejme letenky a právnik niečo stáli, takže aby si to mohla zaľúbená žena dovoliť, prenajala aj voľnú izbu vo svojom dome. Jej rodina s ňou od hnevu prestala komunikovať, a tak sa svadby v Gambii zúčastnil len jej mladší syn.

Ona sa však musela vrátiť späť do Británie, kde verila, že získa ďalšie vízum, ale Badoue city zrazu náhle ochladli. Už jej toľko netelefonoval a vyhováral sa napríklad, že bol na tenisovom turnaji. Keď za ním nečakane priletela, nahneval sa a odmietol s ňou stráviť noc. To bolo v marci minulého roka a v júli sa jej najhoršie obavy potvrdili. Mladíkov priateľ jej zavolal, že jej muž sa chce rozviesť. "Povedal mi, že stretol mladú Angličanku a chce byť s ňou, pretože ja som mu nemohla dať deti. Podvádzal ma," uzavrela Denise.

To však Britku nezastavilo a v snahe získať späť manželov záujem stále cestovala do Gambie, kde sa ale zhodou okolností dala dokopy s ďalším mladíkom, ktorý pracoval v bare. "Dan je nádherný a ja sa cítim naozaj šťastná, že má o mňa záujem. Samozrejme že viem, že by mohol urobiť to isté, ale som ochotná to risknúť. Život je príliš krátky," doplnila Denise, ktorá tri mesiace po rozvode už plánuje ďalšiu svadbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu