Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Cestovka ponúka morbídnu dovolenku: Zažite v Hurghade to, čo Kramný!

Po stopách Petra Kramného
Po stopách Petra Kramného (Zdroj: FB)

PRAHA - Vskutku nemiestnu, ba priam morbídnu dovolenku, ponúka jeden z českých dovolenkových portálov. Spomedzi rôznych destinácií, web ponúka pod originálnym názvom aj zájazd do egyptskej Hurgady. Podržte sa, zájazd je označený titulkom: Po stopách Petra Kramného.

Zima je, zdá sa, definitívne za nami a cestovné kancelárie a agentúry sa už teraz predbiehajú v originálnosti ponúk, ako zaujať potenciálnych zákazníkov. Ale ponuka, s ktorou prichádza istý český dovolenkový portál, vás prinajmenšom odradí. Stavili totiž na nemiestny, ba až morbídny vtip.

Istotne vo vašich ušiach doteraz rezonuje tragický prípad z minulého leta, ktorý sa odohral v egyptskej Hurgade. Dve Češky, matka s dcérkou Monika a Klárka Kramné, prišli v jednom z hotelov za záhadných okolností o život. Prípad stále nie je uzavretý. Najnovšie česká polícia obvinila z vraždy dvoch žien manžela a otca Petra Kramného.

Obrovské nešťastie dvoch nevinných žien chce šikovne „dokonalým marketingovým ťahom“ využiť istá česká cestovka, ktorá ponúka zájazd priamo do miest, kde sa tragédia stala. Zrejme sa zamestnanci domnievajú, že sa nájde niekto, kto by sa rád vydal „Po stopách Petra Kramného“.

Cestovka ponúka morbídnu dovolenku:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

Zájazd s týmto vskutku originálnym názvom, ponúkajú do egyptskej Hurgady do päťhviezdičkového hotela Palace & Aquapark so službou all inclusive. Cena zájazdu je v ponuke ako ultra last moment a cestovať môžete za 11 790 českých korún, za dieťa do 14 rokov zaplatíte 8 990 českých korún. Letieť z Prahy môžete už 10. marca. Vrátiť by ste sa mali o sedem dní, no ak sa naplní „vtipné“ označenia zájazdu, môžete sa „tešiť“ pretože v Hurgade budete rozhodne dlhšie. A zrejme sa vrátite sami.  

O tom, že ide o zaujímavú ponuku, svedčia aj služby navyše, ktoré sú zadarmo – nebudete platiť za parkovanie na pražskom letisku a dostanete aj neobmedzené cestovné poistenie. Tak čo, vybrali ste si dovolenku?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu