Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kramného milenka prehovorila o tajnom vzťahu: Ľutujem, že som ho spoznala!

Kramného s milenkou načapali začiatkom roka Zobraziť galériu (3)
Kramného s milenkou načapali začiatkom roka (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA – Prelomila mlčanie! Záhadná blondínka, ktorá sa objavovala po boku Petra Kramného obvineného z vraždy manželky Moniky a dcéry Klárky, prehovorila o tom, ako sa s údajným vrahom zoznámila. Zatiaľ čo on sedí vo vyšetrovacej väzbe, českým médiám poskytla rozhovor, v ktorom na Petra nespomínala vôbec v dobrom.

Portálu tn.cz sa podarilo zrealizovať rozhovor s blondínkou, ktorú médiá označovali za milenku Petra Kramného. Prezradila, že s vdovcom sa zoznámila cez internet a údajne mali len jedno rande. Práve pri tomto prvom stretnutí sa novinárom podarilo zachytiť na fotografiách, ako si Petr prítomnosť sexi blondínky len krátko po smrti manželky a dcéry užíval. 

„Bola som s ním iba raz, keď nás vyfotili do novín. Spoznali sme sa na internete,“ prezradila v rozhovore. Keď sa jej reportér spýtal, či je rada, že Petra spoznala, odpovedala rázne: „Nie, ľutujem to!“ Záhadná blondína sa rozrozprávala aj o tom, ako s mužom obvineným z dvojnásobnej vraždy trávila voľné chvíle. 

Kramného milenka prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Rozprávali sa údajne len o bežných veciach a o tragickej udalosti v Egypte nepadla ani zmienka. Viac blondínka nápadne podobajúca sa nebohej Monike o vzťahu s Petrom prezradiť nechcela. Po prepustení z Egypta sa Petr stretával s dvoma ženami, Šárkou a Kateřinou. S blondínkou ho začiatkom roka načapala tv Prima, ktorej sa dvojicu podarilo pristihnúť na parkovisku. S Kramným si údajne už dlhší čas dohovárala stretnutie cez internet a Čech nakoniec jej prosbám podľahol.

Obvinený z dvojnásobnej vraždy

Okresný súd v Karvinej vzal minulý týžden do väzby Petra Kramného, ktorého polícia obvinila z vraždy jeho manželky a dcéry, ktoré zomreli na minuloročnej rodinnej dovolenke v Egypte. Dôvodom väzby je obava z možného ovplyvňovania svedkov aj nebezpečenstvo úteku.  Povedal to prokurátor Vít Legerský. Kramný pred súdom tvrdil, že je nevinný.

Kramného milenka prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČTK)

Monika a jej osemročná dcérka Klárka z Karvinej zomreli v Egypte na otravu vlani v hoteli v Hurghade . Egyptská polícia podozrievala kvôli ich smrti Kramného a až do októbra musel zostať v Egypte. Kramný vinu od začiatku odmietal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu