Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Beštiálny čin otca v Indii: Dcérku s matkou (†22) upálil, pretože chcel syna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: dailymail.co.uk)

JHARKHAND - Otrasný čin sa stal v Indii, kde otec novorodenej dcérky dostal taký hnev, že upálil na smrť svoju družku s malým dievčatkom. Dôvod bol jednoduchý. Namiesto dievčaťa chcel chlapca. Neskôr sa snažil smrť ženy zvaliť na náhodu, no nepodarilo sa mu to. V Indii takéto skutky nie sú ničím výnimočné, pretože veno za chlapcov je omnoho väčšie.

Iba 22-ročná matka Anna Deviová práve dojčila, keď ju napadol Gunjan Masat. Polial ich palivom a podpálil. Telá mali 90 percentné popáleniny, nedalo sa im už pomôcť, keď ich našli na druhé ráno. Ešte ich síce hospitalizovali v nemocnici, ale lekári už iba skonštatovali smrť.

Manželský pár bol spolu vyše jedného roka. Problémy nastali až vtedy, keď sa páru narodila dcéra. Otca to dohnalo doslova k šialenstvu a prestal sa kontrolovať.

Beštiálny čin otca v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

"Chcel syna, ale neuvedomil si, že to nie je chyba matky. Mučil ju, potom ju polial a podpálil," povedala známa rodiny. Okolie je z toho v šoku, na druhý deň, keď mladú matku s dievčatkom zbadali, chceli im ešte pomôcť.

Policajti odsúdili kriminálny čin a chystajú sa trestať. "Všetci podozriví budú súdení podľa platného práva," povedal náčelník polície Nirmal Kumar Mishra.

Tento čin vyvolal v okolí veľké pobúrenie
Zobraziť galériu (3)
Tento čin vyvolal v okolí veľké pobúrenie  (Zdroj: dailymail.co.uk)

V súvislosti s venom, ktoré sa udeľuje chlapcom po narodení, sa v Indii dejú veľmi smutné veci. Mnoho matiek utráca svoje deti, keď zistia, že to nebudú chlapci. Zvyky a kultúra miestnych Indov sú pre Európana šokujúce.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu