Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vodič (25) v Prahe zrámoval z cesty tri sestry: Vracali sa z matkinho pohrebu

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

PRAHA - Nešťastie po nešťastí. Takto by sa dal opísať osud troch sestier, ktoré sa vracali zo smútočnej hostiny po pohrebe svojej mamičky. Sestry (27, 29, 35) v noci v centre Prahy doslova zmietol z cesty 25-ročný vodič.

Libuša, Kristýna a Petra išli práve na električkové nástupište neďaleko Národného divadla v centre Prahy. Vracali sa zo smútočnej hostiny po pohrebe ich matky. Do rozľútostených dcér v plnej rýchlosti narazil 25-ročný vodič Chevroletu. „Podľa prvotných informácií vodič neprispôsobil rýchlosť povahe a stavu vozovky, keď potom narazil na koľaje a dostal šmyk," informovala policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Tri sestry sa podľa medializovaných informácií nevideli tri dni. Stretli sa na pohrebe ich mamičky, ktorá zomrela pred týždňom. Potom išli smútok zapiť do reštaurácie. V neskorých večerných hodinách sa vybrali domov. Ne veľké nešťastie stáli v ceste rozbehnutému  mladému vodičovi. Podľa očitých svedkov ženy išli práve na zastávku električiek, keď ich neohľaduplný vodič doslova zrámoval z cesty.

Po hrozivom náraze ostali všetky sestry zakliesnené pod  terénnym autom. Okoloidúci museli pomôcť s jeho odtlačením. Najstaršia zo sestier utrpela najvážnejšie zranenia. S ľahšími zraneniami a pomliaždeninami vyviazli jej mladšie sestry. „Kriminalisti podozrievajú vodiča z ťažkého ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Hrozí mu až dvojročné väzenie," dodala policajná hovorkyňa .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu