Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Reakcie na Kramného obvineného z vraždy Moniky a Klárky: Psychické zrútenie!

Petr Kramný je podozrivý z vraždy Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný je podozrivý z vraždy (Zdroj: tn.cz)

PRAHA - A predsa to prišlo. Česká polícia obvinila Petra Kramného z vraždy svojej manželky a dcéry. Jeho okolie je šokované, nechce sa im veriť, že by bol niečoho takého schopný. A rodičia sa dokonca psychicky zrútili.

Už to vyzeralo tak, že prípad záhadnej smrti dvoch Češiek sa čoskoro uzavrie bez toho, aby sa podarilo objasniť, čo presne sa vlastne stalo. Od včera je ale všetko inak. Z ich vraždy obvinila moravskosliezska polícia práve Kramného. Čoskoro bude zrejme umiestnený do väzby.

Dôkazy, ktoré majú vyšetrovatelia k dispozícii, sú vraj presvedčivé a boli zhromaždené v Českej republike. Ak by Petra súd uznal vinným, mohol by dostať doživotie.

Zvrat v prípade úplne šokoval jeho rodičov. Tí stáli celý čas po jeho boku a verili, že ich syn je nevinný. Podľa informácií portálu tn.cz to teraz nesú veľmi ťažko a zrútili sa. Zavreli sa doma a čakajú, čo sa bude diať.

Prekvapenie netaja ani kolegovia z automobilky, v ktorej Kramný pracuje. "Musí ísť o nejaké nedorozumenie. Ja som si myslel, že už je to uzavretá vec, že Petr s tým nemá nič spoločné. A stále si to myslím," povedal portálu Blesk.cz. jeden z nich. Ďalší sa však radujú, pretože ako vyhlásili, už viac nebudú musieť robiť s vrahom.

Reakcie na Kramného obvineného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Veľa ľudí si ale naopak myslí, že Kramný vinný je. Už od začiatku im nesedel a jeho správanie pôsobilo veľmi podozrivo. Vôbec totiž nevyzeral ako žialiaci vdovec a už pár mesiacov po smrti Moniky a Klárky sa objavil na verejnosti s novou ženou. Kde je pravda, sa snáď dozvieme už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu