Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Obrovský zlom v prípade mŕtvych Češiek v Egypte: Kramného obvinili z ich vraždy!

Peter Kramný a jeho manželka Monika Zobraziť galériu (4)
Peter Kramný a jeho manželka Monika (Zdroj: FB)

OSTRAVA - Po návrate z Hurghady to vyzeralo, že Peter Kramný nebude mať žiadne problémy a smrť jeho manželky a dcérky na dovolenke v Egypte uzavrú bez toho, aby sa ho to nejako dotklo. Včera však prišiel veľký zlom a česká polícia ho obvinila z vraždy oboch žien.

Moravskosliezski kriminalisti ho zadržali v utorok, prokurátor podá návrh, aby bol obvinený umiestnený do väzby.

K motívu vraždy, spôsobu prevedenia či k dôkazom, ktoré manžela a otca usvedčili, nechcel hovorca tamojšej polície Tomáš Kužel nič povedať. Uviedol len, že policajti v pondelok tridsaťpäťročného muža z Karvinej predvolali na výsluch. "Chceli sme objasniť niektoré veci. Od pondelkového večera sme s ním pracovali. V utorok bol obvinený z vraždy," povedal ČTK Kužel.

"Dali sme mu možnosť vyjadriť sa k našim zisteniam a následne bol obvinený," dodal štátny zástupca bez bližších podrobností.

Kramného obvinili z vraždy svojej manželky a dcérky.
Zobraziť galériu (4)
Kramného obvinili z vraždy svojej manželky a dcérky.  (Zdroj: FB)

Monika a jej osemročná dcéra Klárka zomreli v Egypte na otravu vlani v hoteli v Hurghade. Egyptská polícia podozrievala kvôli ich smrti Kramného a až do októbra musel zostať v krajine. Kramný vinu od začiatku odmieta. Už skôr uviedol, že ženy mali žalúdočné problémy a ráno ich našiel mŕtve.

Egyptskí policajti uzavreli vyšetrovanie koncom minulého roka, ich českí kolegovia však ešte v januári nemali informáciu o tom, s akým záverom. Kramný v polovici januára vypovedal na detektore lži.

Jeho správanie sa po návrate do Česka však vyvolalo rozruch. Hoci sa spočiatku tváril ako smútiaci otec, už o pár mesiacov ho prichytili s novou známosťou. Brunetku neskôr vystriedala blondínka, ktorú s ním taktiež načapali v aute.

Kramný na prvom rande.
Zobraziť galériu (4)
Kramný na prvom rande.  (Zdroj: Foto: tn.cz)

A s novou blondínkou.
Zobraziť galériu (4)
A s novou blondínkou.  (Zdroj: Tv Prima)

Ešte počas vyšetrovania sa objavila informácia, že Češky mohol o život pripraviť kyanid. Prečítajte si na Vyšetrení, ako postupne zabíja táto nebezpečná látka ľudský organizmus!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu