Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvú dámu Francúzska po odhalení prezidentovej nevery hospitalizovali!

Francois Hollande a Valérie Trierweilerová
Francois Hollande a Valérie Trierweilerová

PARÍŽ - Prvú dámu Francúzska, Valerie Trierweilerovú v Paríži hospitalizovali po tom, ako médiá odhalili ľúbostnú aféru jej partnera, prezidenta Francoisa Hollanda s herečkou Julie Gayetovou. Na svojej webovej stránke o tom dnes informoval francúzsky denník Le Parisien.

Denník ďalej uvádza, že zdravotný stav Trierweilerovej zdravotný stav sa zhoršil vo štvrtok, keď bola oboznámená o pomere svojho partnera s krásnou herečkou deň predtým, ako bol zverejnený. Momentálne trpí depresiami a lekári jej nariadili pokoj na lôžku.

Francúzsky prezident v piatok pohrozil žalobou bulvárnemu týždenníku Closer, ktorý jeho ľúbostné pletky vyzradil.
      
Prezident v reakcii na sedemstranovú fotoprílohu s titulkom "Tajná láska prezidenta" vzťah s herečkou nepoprel. Vo svojom vyhlásení však vyjadril poľutovanie nad zasahovaním do svojho súkromného života a zdôraznil, že naň "má právo ako ktorýkoľvek iný občan".
      
Hollande doteraz nebol nikdy ženatý. Mal však dlhoročný vzťah so socialistickou političkou Segolene Royalovou, s ktorou má štyri deti. Ukončenie ich vzťahu Royalová oznámila po svojom neúspechu v prezidentských voľbách v roku 2007.
      
Hollandovou súčasnou partnerkou je novinárka Valérie Trierweilerová, ktorá spolu s ním pred niekoľkými dňami v Elyzejskom paláci rozkrajovala obrovský tradičný trojkráľový koláč.
      
Francúzski politici v reakcii na odhalenie tajného vzťahu Hollanda s Gayetovou vyzvali na rešpektovanie súkromného života, keďže aj prezident je podľa predsedu francúzskeho Senátu Jeana-Pierra Bela "občanom ako hocikto iný".
      
"Je to výsostne súkromná vec. Politika sa nerobí v podradnej tlači," vyhlásil socialistický poslanec Bruno Le Roux. Na Hollandovu obranu sa postavila aj líderka krajnej pravice Marine Le Penová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu