Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Novodobý otrok: Šokujúce zábery týrania muža v Británii!

(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Craig Kinsell pri hľadaní práce v Sheffielde nenatrafil na tú správnu rodinu. David Rook (44), jeho manželka Donna (40) a ich 19-ročný syn Jamie si z neho spravili otroka, ktorému nielenže nič neplatili, ale navyše mu brali aj jeho podporu vyplácanú od štátu a ostatné financie. Šesť týždňov sa k nemu správali horšie ako k psovi. Ich vyčíňanie zastavilo až udanie suseda a video, ktoré dokazuje, ako neľudsky ho týrali.

Craig Kinsell musel čistiť záhradu, auto a vykonávať práce okolo domu od pol ôsmej ráno až do polnoci, za čo ho nechali spať v priľahlej garáži a ako záchod používať vedro. Nesmel chodiť do domu, namiesto prikrývky mal starú záclonu a spal na kúsku koberca. Za každú maličkosť ho čakala bitka, dokonca aj za to, ak si vyberal jedlo z odpadkového koša.

Podľa známych bol Kinsell trochu "pomalý" a mával problémy s učením, asi aj preto si naňho rodina trúfla, keďže vedela, že sa nedokáže brániť. Utrpenie skončilo až v júli minulého roka, kedy susedia rodiny zavolali na políciu kvôli hádke, pri ktorej vytiahol Jamie nôž.

Tá zobrala nešťastníka do nemocnice, kde zistili, že má zlomené rameno, rebro, fraktúru lebky, otrasné modriny na chrbte a v okolí obličiek, ako aj hrče na hlave. Okrem fyzického týrania však trpel aj tým psychickým, keď sa k nemu rodina správa horšie ako k psovi a vyhrážala sa mu, že ak od nich utečie, tak je mŕtvy muž.

Podľa vyšetrovateľov všetko zašlo tak ďaleko, že ak by nebol prípad ohlásený na polícii včas, boli by ho napokon riešili ako vraždu. Britský súd po obvinení rozhodol, že Rooke si v base odsedí šesť a pol roka, jeho manželka štyri mesiace a nepodarený dospievajúci syn štyri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu