Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rusi sa nezaprú: Večierok gubernátorky sa skončil hromadnou bitkou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

MOSKVA - Novoročný večierok gubernátorky Murmanskej oblasti na severe Ruska skončil hromadnou bitkou medzi miestnymi hodnostármi. Dôvodom k prvej rane medzi poslancami a členmi oblastnej vlády sa stalo to, že "niektorí (účastníci) sa rozhodli zistiť, prečo nenechali poslanca zaspievať pieseň", uviedol dnes spravodajský server BBC News s odvolaním sa na miestne médiá.

Niektorí bitkári sa neuspokojili len s päsťami: počas hádky majiteľ miestnej televízie TNT-Blic rozbil fľašu o hlavu námestníka riaditeľa Rosatomflotu, teda zástupca šéfa flotily ruských jadrových ľadoborcov

Niekoľko ďalších drobných potýčok v nočnom klube, kde sa večierok so 150 hosťami konal, už nevzbudili väčšiu pozornosť, asi preto, že skončili viacmenej zmierlivo. Na miesto síce dorazilo hneď niekoľko policajných hliadok, nikoho však nezatkli. Sama gubernátorka Marina Kovtunova "neočakávala čosi také a večierok opustila, akonáhle vypukla prvá bitka", oznámila oblastné vláda.

Akonáhle zvesti o tomto večierku prenikli aj do celoštátnych médií, gubernátorkin hovorca označil líčenie udalostí za prehnané a zveličené, skrátka za "provokáciu nezodpovedajúcu skutočnosti".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu