Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma na ihrisku: Alyssu (2) zachvátili na šmykľavke plamene, bojuje o život!

Detská hra má tragické následky. Zobraziť galériu (4)
Detská hra má tragické následky. (Zdroj: dailymail.co.uk)

ATLANTA – Dvojročná Alyssa sa šmýkala so svojou staršou sestrou Kayleigh na dvore, keď plastová šmykľavka náhle vzbĺka. Dieťa takmer uhorelo.

Otec detí, 26-ročný Christopher Calhoun, polícii povedal, že bol v osudný deň spolu s dcérkami vonku za domom. Len na malú chvíľku si odskočil do domu a deti nechal samotné, no aj to stačilo na obrovskú tragédiu.

Dieťa takmer uhorelo na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: www.dailymail.co.uk / facebook.com)

Šmykľavka, na ktorej sa dievčatá hrali, začala horieť a mladšiu zo sestier zachvátili plamene. Calhoun začul krik, rýchlo vybehol von a Alyssu odniesol do sprchy. Dievčatko odviezol vrtuľník do nemocnice, kde ju lekári uviedli do umelého spánku.

Dieťa takmer uhorelo na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: www.dailymail.co.uk / facebook.com)

Polícia zatiaľ nepotvrdila, ako sa mohla šmykľavka vznietiť. Predpokladá však, že v otcovej neprítomnosti naliala staršia Kayleigh (4) na šmykľavku benzín, aby sa viac kĺzala. Náboj statickej energie spôsobil, že sa tekutina vznietila a 21-mesačná Alyssa začala horieť. Utrpela popáleniny na 30-ich percentách tela a je v kritickom stave.

Jej staršia sestra je v poriadku. Zatiaľ nie je jasné, kde kanister s horľavinou našla, polícia však udalosť vyšetruje ako nehodu a nikoho neobvinila.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu