Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tragédia v Británii: Dievčatko (†4) dohrýzla na smrť obrovská doga!

Lexi Hudsonová so zabijakom. Zobraziť galériu (2)
Lexi Hudsonová so zabijakom. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Iba štvorročné britské dievčatko zomrelo po útoku obrovského psa, ktorý patril jeho rodine. Lexi Hudsonová sa práve so zvieraťom hrala vonku pred domom, keď ju napadlo a podľa susedov s ňou mávalo ako s handrovou bábikou. Zraneniam v nemocnici podľahla.

Matka Jodi Hudsonová (30) dobodala francúzsku dogu na smrť počas zúfalého zápasu vyslobodiť svoju dcérku z jej čeľustí. Záchranná služba previezla zranené dievčatko do nemocnice v Nottinghame, ale tam mu už nedokázali pomôcť a zomrelo.

Pes žil s rodinou iba pár týždňov v ich byte v obci Mountsorrel v grófstve Leicestershire. Polícia jeho telo po útoku odstránila. Zviera nepatrilo medzi zakázané plemená.

Sused Glenn Shepphard (36) sa pre britské médiá vyjadril, že videl pani Hudsonovú špinavú od krvi a blata na rukách aj nohách. "Očividne sa snažila zápasiť so psom. Bol veľmi veľký, takého som nikdy v živote nevidel," dodal.

"Zbadal som Jodi po tom, čo sa stalo. Bola pokyrtá krvou," uviedol ďalší sused, vodič na dôchodku Arthur Nash (67).

Jodi si podľa rodinného priateľa zobrala psa z útulku a verila, že sa budú spolu s Lexi pekne hrať. Ani za milión rokov by jej vraj nenapadlo, že by sa niečo také mohlo stať.

Lily Parksová (87), ktorá žije v blízkosti rodiny, povedala, že to bola naozaj veľká doga, ale dievčatko ju malo veľmi rado. Tamojšia polícia oznámila, že jej vyšetrovanie je zatiaľ iba v začiatkoch, a teda nemôže poskytnúť bližšie informácie.

Tragédia v Británii: Dievčatko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu