Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajti objasnili vraždu z mája: Vrah uštedril Jánovi (†43) 21 bodnutí!

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti objasnili vraždu 43-ročného Jána z Bratislavy z mája tohto roka. Zavraždeného našli 17. mája v objekte bývalých mraziarní na Gessayovej ulici v Bratislave.

Na základe vyšetrovania, znaleckých posudkov a zhromaždených dôkazov už policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 43-ročného Jozefa E. z Bratislavy, informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený Jozef krátko pred polnocou 16. mája dosiaľ nezisteným nástrojom spôsobil 43-ročnému Jánovi z Bratislavy 21 bodno-rezných rán na záhlaví, krku, na pravom predlaktí, na dlani ľavej ruky a na nohách. Zranenia spôsobili mužovi úrazovo-krvácavý šok, čo viedlo bezprostredne k jeho smrti.

"Obvinený Jozef sa v súčasnosti nachádza vo výkone väzby za inú násilnú trestnú činnosť. V prípade preukázania viny mu za obzvlášť závažný zločin vraždy hrozí v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody v trvaní pätnásť až dvadsať rokov," dodala bratislavská policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu