Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovská tragédia: Tehotná Britka Emma zomrela po útoku vlastných psov!

Emma zomrela po útoku vlastných psov
Emma zomrela po útoku vlastných psov (Zdroj: Foto: dailystar.co.uk)

LEEDS– Obrovský smútok a beznádej zavládol v rodine Britky Emmy Bennettovej (†27) po tom, čo ju lekári odpojili od prístrojov, ktoré ju udržiavali pri živote. Stalo sa tak kvôli tomu, že jej nedokázali pomôcť po útoku vlastných rozbesnených psov. S tehotnou matkou štyroch detí sa k smrteľnej posteli prišla rozlúčiť s hlbokým zármutkom najbližšia rodina.

Desivý útok rozzúrených psov sa odohral ešte v pondelok. Predpokladá sa, že Emmu Bennettovú napadli jej dva americké pitbullteriéry, keď dostala epileptický záchvat. Bola tehotná so svojím piatym dieťaťom, vo vlastnom dome ju kruto napadli jej „miláčikovia“.  

Po hrozivom útoku psov však Emme nedokázali pomôcť. Lekári ju udržiavali pri živote len vďaka prístrojom. Tie však po niekoľkých dňoch vypli. Celá milujúca rodina je smútkom bez seba. Brat David Garside bol vedľa sestry pri lôžku, keď prístroje odpojili. Rozlúčiť sa s mamičkou prišli aj jej štyri deti, prišla aj Emmina sestra, matka a starí rodičia. Nedokážu sa vyrovnať s nešťastným odchodom svojej milovanej z tohto sveta.

"Chcel by som sa poďakovať polícii a nemocnica za všetko, čo pre nás urobili. Držali ju nažive dosť dlho, aby sme sa rozlúčili,“ povedal brat David (23) a pokračoval: „Povedal som jej – spi sladko veľká sestra. Podarilo sa jej dať celú rodinu dohromady, čo bolo jej veľkým prianím."

Zronené rodina uviedla: „Všetci sme hlboko rozrušení z Emminej smrti, a to nielen preto, že od nás odišla tak náhle, ale preto, že bola v hrozných podmienkach a sama v čase, keď bola zranená,“ píše dailystar.co.uk.  

Vyšetrovateľ nešťastnej udalosti povedal, že už zadržali dva psy americké pitbullteriéry, no testy a vyšetrovanie, ktoré by preukázali ich útok, stále pokračujú.
Americké pitbulteriéry sú vo Veľkej Británii predmetom obmedzenia. Musia mať náhubok, musia byť kastrované a držané na vôdzke.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu