Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrhlý tínedžer z breznianskeho decáku: Ukájal sa na 4-ročnom chlapčekovi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: jfamily.com)

PREŠOV - Otrasné! Detským domov v Brezne otriasa škandál. Len 4-ročného chlapčeka tam mal sexuálne zneužívať 15-ročný chovanec, s ktorým mali pracovníci problémy aj v minulosti. Po odhalení jeho zvrhlého činu skončil na psychiatrii.

Pre jedného z chovancov detského domova v Brezne si nedávno prišla polícia v súvislosti s podozrením na sexuálne zneužívanie. Odhaliť ho mali samotní pracovníci decáku. Ide o 15-ročného tínedžera, ktorého obeťou sa údajne stal len 4-ročný chlapček tiež z domova. V noci ho podľa informácií Tv JOJ prikryl perinou a dotýkal sa ho na intímnych miestach.

Podľa zamestnancov detského domova sa u mladého chlapca porucha správania prejavovala aj v minulosti. Tentoraz však zašiel priďaleko a za ukájanie svojich zvrhlých chúťok na mladšom kamarátovi sa trestu určite nevyhne. Polícia už voči nemu vzniesla obvinenie zo sexuálneho zneužívania.

"Tento prípad je stále v štádiu vyšetrovania, preto k nemu v súčasnosti nebudeme poskytovať podrobnejšie informácie," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Chlapec mal po vypočutí skončiť v rukách psychiatrov v Kremnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu