Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantný denník princeznej Diany: Charlesove nevery a zvrhlé orgie v paláci!

Lady Diana a princ Charles s Camillou
Lady Diana a princ Charles s Camillou (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zverejnenie môže ohroziť monarchiu! Nebohá princezná Diana si pred rozvodom s princom Charlesom viedla denník, ktorého obsah chcela použiť pri rozhodovaní o starostlivosti o ich spoločných synov Harryho a Williama. Nejde však o nudné poznámky každodenného života, ale strany plné pikantností zo spálne kráľovskej rodiny.

Na to, že lady Diana si písala tajný „sex denník“ o intímnych detailoch zo života kráľovskej rodiny, prišiel investigatívny novinár Alan Power pri písaní knihy „Konšpirácie o smrti princeznej Diany“. Podľa neho sa teraz dostal do zlých rúk a nie je vylúčené, že ho niekto čoskoro zverejní v plnom znení. „Mohlo by to ohroziť monarchiu,“ cituje ho Daily Star.

Princezná údajne plánovala denník použiť na to, aby po rozvode s princom Charlesom, získala do starostlivosti synov Williama a Harryho. Avšak o 18 mesiacov neskôr podľahla v nemocnici zraneniam, ktoré utrpela pri autonehode v Paríži. Pikantný denník vtedy z Kensingtonského paláca niekto potajme ukradol a odvtedy ho nikto nevidel.

Novinár Power je skalopevne presvedčený, že Diana bola zavraždená práve kvôli týmto zápiskom, ktoré mohli vážne poškodiť povesť viacerých členov kráľovskej rodiny. „Denník obsahoval opis toho, ako to má Charles rád v posteli, mená žien, s ktorými Dianu podvádzal a čo mal s Camillou. Je tam niečo aj o služobníkovi či ďalšom členovi kráľovskej rodiny“.

Diana si tiež robila poznámky o iných záletoch a sexuálnych zvykoch ďalších členov kráľovstva, ale aj homosexuálnych orgiách v Buckinghamskom paláci. Kto sa ich mal zúčastniť, zatiaľ nie je jasné. Dotyčného však mali „načapať“ s komorníkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu