Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Diana († 36) sa musí v hrobe obracať: Špinavé praktiky bývalého milenca!

James Hewitt sa z romániku s Lady Dianou vždy usiloval vyťažiť maximum.  Zobraziť galériu (3)
James Hewitt sa z romániku s Lady Dianou vždy usiloval vyťažiť maximum.

LONDÝN - Stále nemá pokoj! Odo dňa, keď tragicky zahynula kráľovná sŕdc, Lady Diana († 36), ubehlo už dlhých 18 rokov. Aj napriek tomu sa jej meno pravidelne objavuje v médiách a nie vždy v pozitívnom slova zmysle. Svoj podiel na tom má bývalý dôstojník britskej armády James Hewiit (57), s ktorým princezná prežila v minulosti milostný románik. Podnikavý pán si totiž spomienky na svoju lásku nenecháva len pre seba. Vďaka intímnym detailom by dokonca rád zbohatol.

James Hewitt u väčšiny Britov nie je príliš obľúbený. Bývalý milenec princeznej Diany totiž už viackrát pošpinil meno ženy, ktorú zbožnoval celý svet. Pri príležitosti desiatého výročia jej pamiatky dokonca vyprodukoval škandalózny dokument, v ktorom bez okolkov hovoril, že blondínka bola dobrá v posteli. 

Hewitt nemal problém ani so zverejňovaním intímneho obsahu ľúbostných listov, ktoré mu dvojnásobná matka v tom čase adresovala. „Chlapče, celá zem sa trasie, len keď na teba pomyslím,” citoval pred pár rokmi Dianine slová muž, o ktorom sa špekulovalo, že je otcom princa Harryho. 


Viac nájdete tu: Šokujúce správy pre kráľovskú rodinu: Nepríjemná pravda o tom, kto je otcom princa Harryho!


Ako informujú britské médiá, v týchto dňoch sa bývalý dôstojník hlási opäť o slovo. Listy od Lady Di chce opätovne speňažiť a sľubuje si, že sa na nich slušne nabalí. Je dosť pravdepodobné, že obsah spomínaných vyznaní by bol veľkou senzáciou a zároveň ďalším škandálom pre kráľovskú rodinu. „Diana bola majsterkou v písaní zamilovaných odkazov. Viackrát som jej hovoril, aby ich Hewittovi nepísala. Pri svojom postavení mala byť viac opatrná,” vyjadril sa na margo toho Ken Wharfe, ktorý bol istý čas blondinkiným osobným strážcom.    


Pozrite si tiež: Lady Diana a Kate Middleton: Na prvý pohľad rovnaké, no skutočnosť je iná! 


Viac o téme: Kráľovská rodinaDianaJames HewittLady Di
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu