Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Monika (†36) sa skvele bavila: Nahnevaný Petr ju znudene sledoval

Monika sa na silvestrovskej párty zabávala Zobraziť galériu (4)
Monika sa na silvestrovskej párty zabávala (Zdroj: foto: fb)

KARVINÁ – Monika Kramná (†36) si rada užívala. Svedčia o tom aj fotografie z jej života, ktoré rada uverejňovala na sociálnej sieti. V médiách sa objavila ďalšia z nich, na ktorej objíma neznámeho chlapa. V blízkosti je aj jej manžel Petr, ktorý je evidentne naštvaný a zďaleka nesrší takým optimizmom ako jeho manželka.

Nešťastný osud rodiny Kramných je dobre známy. Po tom, čo Monika (†36) so svojim manželom Petrom a ich spoločnou dcérkou Klárkou (†8) odišli na dovolenku do Egypta, sa z nej už, žiaľ, nevrátili. Matka s dcérou tam zomreli za záhadných okolností. Otec a manžel je ešte od leta v Hurgade. Do rodného Česka sa stále nemôže vrátiť.

Od nešťastného dňa, keď Petr prišiel o svoje milované, sa popísalo, narozprávalo a našpekulovalo mnoho, najmä o rôznych verziách príčin úmrtia.

V českých médiách sa objavili nové fotografie, ktoré nasvedčujú tomu, že Monika bola otvorená, priateľská a spoločenská žena. Na jednej z nich má ruky okolo krku cudzieho muža. V spoločnosti priateľov sa nachádza aj Petr. No, ani na jednej z fotiek nie je po boku svojej manželky a vyzerá akoby bol nahnevaný a evidentne si spoločnosť priateľov neužíva tak, ako jeho manželka.  


Monika na silvestrovskej párty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: fb)

Podľa tn.cz ide o fotky z večierka, na ktorom sa zúčastnila celá rodina Kramných polroka pred tým, než odletela na dovolenku do Egypta.

Párty prebiehala na Silvestra v jednom z karvinských bytov. Išlo o klasickú oslavu príchodu nového roka. Ako to býva, nesmeli chýbať priatelia, príbuzní, chlebíčky a alkohol. Na priateľskej oslave sa zabávali dospelí aj deti. Medzi nimi bola aj Klárka.

Monika na silvestrovskej párty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: fb)

Zarážajúce je, že jediný, kto si večierok neužíval, bol Petr. Možno ho nahnevala práve tá situácia, pri ktorej mala Monika ruky okolo krku iného muža a že pozornosť nevenovala len jemu. Manželka sa vtedy vraj bránila, že išlo o nevinné škrtenie za to, že kamarát stišoval hudbu.

Monika sa na silvestrovskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: fb)

Monika svojou veselosťou a zábavou možno niečo skrývala. Úsmevy a dobrú náladu rozdávala na všetky strany a všetkým prítomným, no manželovi veľkú pozornosť nevenovala. Ani na jednej fotke nie je totiž po jeho boku. Petr sa na fotkách netvári, že sa zabáva, že je v spoločnosti priateľov rád. Pravdepodobne bol celý večer buď unavený, alebo nazlostený.

Pol roka od radostnej, veselej párty mamička s dcérkou v Hurgade za záhadných okolností zomreli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu