Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chcú ho zabiť? Petrovi zobrali Egypťania dôležité lieky, hovorí o samovražde!

Petr, Monika a Klárka.
Petr, Monika a Klárka. (Zdroj: Facebook)

PRAHA/HURGHADA - Každý deň nové komplikácie! Aspoň tak to vyzerá v živote Čecha Petra Kramného, ktorý čaká ako svedok tragédie na povolenie egyptských úradov na odlet do vlasti. Aby nebolo toho málo, tak namiesto pomoci sa dočkal ďalšieho podrazu. Tamojšia polícia mu zabavila potrebné lieky.

Petr Kramný je zúfalý z toho, ako sa Egypťania stavajú k vyšetrovaniu podivného úmrtia jeho manželky Moniky (†36) a dcéry Klárky (†8). Navyše ho trápia silné bolesti a výrazné problémy so zdravím.

Kramný uviedol, že trpí horúčkami a zimnicou a že mu Egypťania zabavili dôležité lieky. "Veci, čo mali dievčatá na sebe, si ako dôkazy nevzali, ale lieky na vysoký tlak mi vzali. Doktor v Česku mi pritom kládol na srdce, že ich musím brať, inak bude zle," posťažoval sa Kramný Blesku.
 
Kramného podľa tn.cz tiež trápi, že sa stále neuskutočnila schôdzka medzi egyptskou stranou a českými diplomatmi. Práve po nej by malo byť jasnejšie, kedy pôjde domov, alebo či bude z niečoho obvinený.

Petr v kauze figuruje stále ako svedok, nesmie vycestovať a má zostať v Egypte najmenej do 3. októbra. Termín však môže byť predĺžený až do 3. novembra. "Myslím si, že ma držia v takej neistote preto, aby som sa sám zabil. Vedia, že som to neurobil a nevedia, ako to vyriešiť," poskytol šokujúce vysvetlenie jeho dlhého núteného pobytu v Egypte Petr.

Rozhodne mu však nevonia vidina toho, že by skončil vo väzení, ktoré nie je žiadna malina. Tento týždeň zomrel v cele v Káhire turista z Francúzska. Ubili ho údajne spoluväzni a polícia v tejto súvislosti vypočúva šesť mužov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu