Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princezná Diana obeťou zabijaka: Takto mal v skutočnosti vyhasnúť jej život!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: news.com.au)

LONDÝN - Scotland Yard disponuje novými informáciami, podľa ktorých stojí za smrťou princeznej Diany, jej priateľa a vodiča príslušník britskej armády. Bývalý vojak špeciálnej jednotky SAS sa mal svojej žene priznať, že členka britskej kráľovskej rodiny bola zavraždená.

Pred mesiacom sa objavili správy, že sa Scotland Yard zaoberá novými informáciami o úmrtí princeznej Diany, ktorá zahynula v roku 1997 pri dopravnej nehode v Paríži. Podľa Sky News nové poznatky prišli od rodičov partnerky nemenovaného niekdajšieho príslušníka armády, ktorý bol označený iba ako vojak N. Ten mal manželke prezradiť, že "za smrťou princeznej Diany je" britská špeciálna jednotka SAS a zaprisahal ju, aby jeho tajomstvo nikomu nevyzradila. Ona však jeho neuveriteľný príbeh vyrozprávala svojej matke.

"Povedal mi, že sa to muselo stať v tuneli, aby ich ľudia mohli sledovať (Dianu a Dodiho Al Fayeda)... svetlom zasvietili vodičovi do očí. Keď som sa spýtala, ako by mohol niekto také niečo urobiť, povedal mi: "Je to rozkaz, práca je práca." Povedal, že sa to muselo odohrať v tuneli, aby bola smrť zaručená. Povedal, že keď to vyzeralo zle, odišli," nechala sa počuť vojakova žena.

Princezná Diana obeťou zabijaka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: news.com.au)

Detektívom tiež prezradila, že jej manžel tvrdil, že "akcia " bola vykonaná na príkaz osoby z kráľovského vnútorného kruhu, pretože neschvaľovala vzťah Diany s Dodim Al Fayedom. Vojak N mal svojej žene povedať, že do sprisahania bol zainteresovaný jeho bývalý kolega, ktorý už opustil SAS a že použili motorku a biele auto.

Princezná Diana obeťou zabijaka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: news.com.au)

Ženy vraj dokázali podať "presvedčivé" správy o havárii, pri ktorej prišla o život Diana, Dodi aj vodič Henri Paul. Dianin bodyguard Trevor Rees-Jones, bývalý výsadkár, vyviazol s vážnymi zraneniami.

Dodiho otec Mohammed Al Fayed vždy trval na tom, že jeho syna a Dianu zavraždila britská vrchnosť s účasťou MI6. Je presvedčený, že v prípade zohrali rolu motocyklista aj biely fiat, ktorý narazil do mercedesu, ale nikdy ho nenašli.

Polícia zatiaľ neoznámila, že by mala v pláne začať nové vyšetrovanie. Informoval Sunday Mirror.

Diana a Dodi.
Zobraziť galériu (4)
Diana a Dodi.  (Zdroj: news.com.au)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu