Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšia hrozivá teória: Petr mal dlhy, Moniku (†36) a Klárku (†8) zavraždili kyanidom!

Zomreli Monika a Klárka kvôli Petrovým dlhom?
Zomreli Monika a Klárka kvôli Petrovým dlhom? (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Odvtedy, čo zomreli dve české turistky v Egypte, sa už popísalo veľa o tom, prečo vôbec k tejto záhadnej smrti došlo. Najnovšie sa objavili informácie, že Petr Kramný mal dlhovať peniaze a ten, od ktorého si ich požičal, sa mu pomstil tým najhorším možným spôsobom.

Redakcii portálu tn.cz sa ozval muž, ktorý tvrdí, že pozná pozadie smrti Moniky (†36) a Klárky (†8). "Zistil som, ako to s nimi vlastne bolo. Všetko do seba úplne zapadá a dáva to zmysel," uviedol Petr Žmolík.

Ten uviedol, že si Kramný požičal peniaze, ktoré však nikdy nevrátil. "Jeho veritelia sa mu vyhrážali, že keď nesplatí svoj dlh, niečo sa stane jeho manželke a dcére," pokračuje Žmolík. Petr potom odcestoval s rodinou do Egypta, kde si myslel, že sú v bezpečí.

Zdroj sa ďalej domnieva, že ľudia, od ktorých si Petr požičal značnú sumu peňazí, podplatili niekoho v Egypte, aby obe ženy otrávil kyanidom. A keďže Kramný prichádza vo svojej práci v automobilke do kontaktu s jedmi, automaticky vyvstalo podozrenie, že ich zabil práve on.

Či sa majú veci naozaj tak, ako tvrdí Žmolík, nie je jasné, pretože Kramný minulý týždeň prestal komunikovať s médiami. Pred časom ale sám vyhlásil, že si myslí, že za smrťou jeho manželky a dcéry stojí niekto z tamojších obyvateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu