Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodina chce Petra dostať z Egypta domov: Zaplatíme kauciu, tvrdí sestra!

Petrova sestra Lenka Zobraziť galériu (2)
Petrova sestra Lenka

PRAHA - Sestra Petra Kramného prehovorila. Chce dostať svojho brata domov. Rodina je ochotná zaplatiť aj kauciu a jeho cesty späť do Egypta kvôli prípadným výsluchom. Sestra sa rovnako vyjadrila aj k tomu, že Egypťania údajne poslali telá Moniky a Klárky do Česka bez dôležitých orgánov. Nevedela o tom.

Lenka, Petrova sestra, je sklamaná. Vraj sa k nej žiadne oficiálne informácie o tom, že do ich krajiny poslali telá milovaných bez orgánov, vôbec nedostali. Pre TV Nova uviedla, že nerozumie tomu, odkiaľ sa správy o zbabranej pitve vzali.

Na prácu českých úradov sa Lenka posťažovala: „Stále čakáme na nejaké oficiálne informácie. Stále počujeme, že v tejto fáze vyšetrovania nám nemôžu nič povedať. Polícia, konzulát a ministerstvo zahraničia len mlčia, vôbec nevieme, na čom sme.“ Dodala, že jediné, čo má reálny a oficiálny základ je fakt, že v Hurgade zomreli dve turistky z Česka.

Petrova sestra je rozhorčená, lebo nechápe odkiaľ novinári nabrali správu, že telá jej švagrinej a neteri dorazili do Čiech bez vnútorných orgánov. „Nikto nám nič také nepovedal. Neviem, odkiaľ sa tie informácie berú.“ hovorí znechutene.

Rodina chce Petra dostať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Už päť týždňov je jej brat v Egypte. Rodina dokonca navrhuje akúsi finančnú kauciu, ktorou by sa za Petra Kramného zaručila. Nešťastná rodina ďalej ponúka, že na každý prípadný výsluch by Petra do Egypta dopravovala na vlastné náklady. Chcú ho jednoducho mať doma a nechápu, že české úrady v tomto nekonajú. Ako dodáva, len sa nečinne prizerajú tomu, že český občan je v severoafrickej krajine držaný už takú dlhú dobu bez toho, aby bol obvinený a nikto s tým nič nerobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu