Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Petrovi známi tvrdia: Vraždu plánoval, Moniku a Klárku (†36, 8) otrávil jedom z fabriky!

Zavraždil Petr manželku a dcéru?
Zavraždil Petr manželku a dcéru? (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Najnovšie informácie hovoria o tom, že Petr Kramný v práci prichádzal do styku s jedmi, ktoré odtiaľ mohol kedykoľvek vyniesť. Vyvstáva tak podozrenie, že si ich zobral do Egypta a tam nimi otrávil manželku aj dcéru. Tvrdí to jeho kolega aj Monikini známi.

Pracovník nošovickej automobilky denníku Blesk potvrdil, že je možné, že Kramný tajne vyniesol z fabriky jed, ku ktorému ma prístup. "Pracoval s jedmi, ktoré mohol z továrne kedykoľvek vyniesť. Kontrola to vôbec nemusela odhaliť, pretože nie je možné každému zamestnancovi robiť osobné prehliadky pri odchode z práce," prezradil Pavel z Frýdku-Místku.

Rovnako uvažuje aj kamarátky Moniky, Iveta. Podľa nej mal Petr všetko dopredu dobre premyslené. Blesku povedala, že krátko pred tragédiou kolegom v práci neustále omieľal o tom, ako veľmi sa na dovolenku s rodinou teší a svojej žene začal odrazu posielať zamilované esemesky. Narážala zrejme na to, že podozrivý Čech si zrejme týmto spôsobom snažil zabezpečiť alibi a vyvrátiť neskoršie prípadné podozrenie, že za smrťou Moniky a Klárky stojí práve on.

Vedenie automobilky Hyundai tieto špekulácie nekomentovalo a čaká tak ako ostatní na oficiálne výsledky vyšetrovania.

Pitva oboch žien potvrdila, že ich zabila silná žieravina, ktorá im rozleptala žalúdky. Česká aj egyptská strana však stále čaká na výsledky toxikologických rozborov, ktoré definitívne určia príčinu smrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu