Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo Monikinho (†36) mobilu odhalené: Petr je podľa známych veľký čudák!

(Zdroj: Facebook)

HURGHADA/PRAHA - Peter Kramný, ktorého manželka Monika a dcérka Klárka (†8) zomreli za záhadných okolností na dovolenke v egyptskej Hurghade, je podľa známych rodiny považovaný už od detstva za čudáka. Názory na jeho osobu sa však v Karvinej, kde žije, rôznia. Okrem toho sa už stihlo vyjasniť aj tajomstvo, kto vlastne používa mobilný telefón mŕtvej ženy, ktorý niekedy zvoní a inokedy je vypnutý.

Podľa informácií tn.cz ho má stále k dispozícii práve Peter, ktorý ho však vraj zapínal len vtedy, keď v ňom hľadal nejaké informácie, ktoré by mohli pomôcť egyptskej polícii. Keďže nie je z ničoho obvinený, je logické, že má v úschove manželkine osobné veci. Na druhej strane sa v ňom môžu nachádzať údaje, ktoré by mohli zaujímať aj kriminalistov. Otázne však je, či ich niekto nestihol vymazať.

Na to, čo sa v hotelovej izbe, kde našli mŕtvu Moniku a Klárku, odohralo, nepozná zatiaľ nikto odpoveď. Kým jedna skupina obviňuje z vraždy Petra, ktorý si mal do Egypta priniesť jed z firmy, kde pracoval, iní si ho nevedia predstaviť ako chladnokrvného zabijaka.

V Karvinej, kde rodina Kramných žila a kde sú pochované aj obe Češky, si však väčšina oslovených obyvateľov myslí, že je nevinný. Podľa niektorých však bol už odmalička veľký čudák. Jeho bývalá spolužiačka zo základnej školy uviedla, že býval častokrát terčom posmechu.

"On bol taký vždy, ale na tom nie je predsa nič zlé. Každý človek je nejaký. Nebol nikdy zlý, ja ho poznám už dlhé roky," povedal pre tn.cz jeden zo susedov. Ďalší však uviedol aj niečo iné. "Ja som s ním nevychádzal, on bol taký divný. Ale pochybujem, že by niečo také urobil. Fakt, slušná rodina to bola," dodal.

Náhodní obyvatelia však už neboli takí optimisti. "Správa sa divne, zakaždým hovorí inak. Čo na to vravím? To, čo asi všetci, že je vinník, " mali jasno ľudia na námestí v Karvinej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu