Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľká zmena v správaní Petra Kramného: Pred všetkými sa zapiera!

Kramný sa zatajuje
Kramný sa zatajuje

PRAHA/HURGHADA - Petr Kramný, ktorého egyptská polícia podozrieva z vraždy manželky a dcéry, bol doteraz voči médiám veľmi ústretový. Mnohí sa až divili, že napriek tragickým okolnostiam je schopný otvorene hovoriť o dvoch najbližších osobách v jeho živote. Tomu je však už koniec.

Každý človek po utrpení veľkej citovej straty reaguje inak. Petr sa po tom, ako mu za záhadných okolností zomrela žena Monika (†36) a dcéra Klárka (†8), neuzavrel do seba, ale otvorene komunikoval s médiami a ochotne odpovedal na ich otázky.

V posledných dňoch však v jeho správaní podľa televízie Nova došlo k veľkej zmene. Kramný akúkoľvek komunikáciu uťal a s nikým sa nerozpráva, a to ani po telefóne. Dokonca požiadal hotelovú službu, aby ho zapierala.

Na muža, ktorému ešte pred pár dňami nerobilo problém ukazovať na miesta, kde jeho rodina zomrela, je to naozaj radikálny obrat. Kramný ho odôvodňuje tým, že už je unavený z toho, ako sa vždy mienka verejnosti obráti proti nemu. Odteraz sa preto rozhodol komunikovať len s políciou.

Na Kramného zrejme doľahla ťažoba celej situácie, najmä po tom, ako sa dozvedel, že sa z Egypta nedostane ešte minimálne mesiac. Tamojší prokurátor jeho žiadosť o povolenie k vycestovaniu totiž zmietol zo stola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu