Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Amatérska pitva Moniky (†36) a Klárky (†8) zničila stopy: Bola pekná Češka znásilnená?

Monika Kramná Zobraziť galériu (3)
Monika Kramná (Zdroj: Facebook)

HURGHADA/PRAHA - Okolnosti záhadnej smrti českých turistiek v egyptskej Hurghade zrejme nikdy nebudú poriadne objasnené. Tamojší vyšetrovatelia sa totiž mali dopustiť radu chýb, ktoré znemožňujú odhaliť napríklad to, či bola Monika Kramná znásilnená. Podľa jej manžela Petra ju však našiel so stiahnutými nohavičkami.

Manžel a otec mŕtvych žien sa v rozhovore pre Tv Nova už na začiatku prípadu vyjadril, že jeho manželka mala mať spustené nohavičky. "Manželka aj dcéra boli otočené chrbtom. Sedel som na posteli a všimol som si, že manželka nemá nohavičky. Nikdy ich dole nemala. Nedokážem si to vysvetliť," uviedol vtedy nešťastný Čech, ktorý stále zostáva ako svedok v Egypte.

"Túto verziu pitva vylúčila u dievčatka, ktorá malo čiastočne zachovanú sliznicu. U matky už s ohľadom na rozklad tkaniva a na fakt, že telá boli ošetrené formaldehydom, pitva nič nezistí," povedal českému Blesku zdroj blízky vyšetrovaniu.

S telami žien vraj Egypťania nezaobchádzali práve profesionálne a mohlo tak prísť k zakrytiu mnohých stôp, s ktorými už českí detektívi nemôžu pracovať.

Vyzývavá Monika a Peter
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Napríklad ešte stále nedostali oficiálny pitevný protokol a nepoznajú ani výsledky ohliadky miesta tragédie. Telá sa do vlasti dostali až po dvoch týždňoch, a kým niektoré časti podľahli rozkladu, iné boli mumifikované. Českí znalci nedostali na skúmanie vzorky obsahu žalúdkov a tráviacich traktov. Vyšetrovatelia tak musia skladať kúsky nepresnej skladačky.

Amatérska pitva Moniky (†36)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

Petr Kramný je naďalej zavretý v hotelovej izbe v Egypte, smúti za Monikou a Klárkou a trápia ho krivé obvinenia. Na Vyšetrení sa dozviete, ako sa cíti a prečo by mohol spáchať samovraždu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu