Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Petr Kramný je zúfalý a chce domov: Vieme, dokedy bude trčať v Egypte!

Petr Kramný je stále v Egypte
Petr Kramný je stále v Egypte

PRAHA/KÁHIRA - Petr Kramný sa z Egypta tak skoro nedostane. České ministerstvo zahraničia informovalo, že tamojšie úrady mu nedovolia opustiť krajinu dovtedy, kým sa neskončí vyšetrovanie smrti jeho manželky a dcéry.

Petrova žiadosť o povolenie opustiť Egypt bola priam zmetená zo stola. Podľa informácií televízie Nova nechcú miestne úrady o tom, že by odletel späť do Česka, ani počuť. V krajine zmietanej nepokojmi tak bude musieť zostať ešte najmenej mesiac, v krajnom prípade sa môže zákaz predĺžiť ešte o ďalších tridsať d. O vycestovaní Kramného jednal s egyptským prokurátorom aj český konzulát, nepomohla však ani jeho intervencia.

Čech, ktorého polícia podozrieva z dvojnásobnej vraždy, sa väčšinu času zdržiava v hoteli v centre mesta, kde mu cestovná kancelária, s ktorou do Egypta prišiel, platí polpenziu. Momentálne za ním nemôže prísť ani jeho rodina, pretože v severoafrickej krajine sa schyľuje k občianskej vojne.

Petr Kramný trávil dovolenku v letovisku Hurghada so ženou Monikou (†36) a dcérou Klárkou (†8). Obe ženy našli 30. júla mŕtve v ich hotelovej izbe. Pitva potvrdila, že zomreli v dôsledku užitia silného jedu. Zatiaľ stále nie je jasné, ako sa do ich tela dostal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu