Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šok z tiel Moniky (†36) a Klárky (†8): Do Česka ich priviezli ako múmie!

Monika a Klárka
Monika a Klárka (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Vyšetrovanie smrti dvoch českých turistiek nemá konca kraja. Egyptskej polícii pri ňom pomáha tá česká. Má však sťaženú úlohu, pretože s telami obetí podľa všetkého nebolo správne nakladané. Po prevoze do Českej republiky boli už sčasti mumifikované.

Česká polícia počas vyšetrovania záhadného úmrtia už viackrát narazila na lajdáctvo egyptských kolegov. Tí sa okrem toho, že nedostatočne obhliadli miesto činu, podpísali aj pod mumifikáciu tiel tridsaťšesťročnej Moniky a osemročnej Klárky. "Telá matky s dcérou sa k nám dostali po dvoch týždňoch. Boli čiastočne mumifikované, bez telesných tekutín a s dutinami poškodenými pôsobením formaldehydu," povedal denníku Blesk policajný zdroj.

Telá oboch žien dokonca previezli do Česka bez potrebných vzoriek obsahov žalúdkov a tráviacich traktov. Tento prešľap je vzhľadom na to, že nebohé mal zabiť silný jed, neospravedlniteľný. "Určiť príčinu smrti sa z tohto dôvodu nepodarí zrejme na sto percent," dodal zdroj Blesku.

Petr Kramný naďalej zostáva v Egypte, pretože jeho žiadosť o povolenie k vycestovaniu bola zamietnutá. Pred niekoľkými dňami prestal komunikovať s médiami a v spojení ostal už len so svojou rodinou.

Petr Kramný je naďalej zavretý v hotelovej izbe v Egypte, smúti za Monikou a Klárkou a trápia ho krivé obvinenia. Na Vyšetrení sa dozviete, ako sa cíti a prečo by mohol spáchať samovraždu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu