Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Petra označujú za vraha Moniky (†36) a Klárky (†8): Jeho rodina prežíva peklo, matka skolabovala!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

PRAHA - Príbuzní Petra Kramného, ktorého manželka Monika a dcérka Klárka zomreli za nevyjasnených okolností na dovolenke v Egypte, prežívajú ťažké chvíle. Nielenže Čech zostáva stále v Hurghade a nemôže sa vrátiť do vlasti, ale všetci na neho ukazujú prstom vo viere, že práve on zniesol svojich najbližších zo sveta. Podľa jeho sestry Lenky ho aj bez dôkazov označujú za vraha, čo je pre rodinu ťažká rana.

"Ľudia ho vopred odsúdili. Veľa z nich, i miestnych, sa na neho pozerá ako na vraha. A pritom nikto nevie nič o tom, čo sa skutočne stalo. To predsa nie je ľudské. Viem, že by svojej žene a dcérke nikdy neublížil," povedala pre český Blesk Lenka Krečmerová a dodala, že sa so smrťou netere a švagrinej doteraz nevyrovnala.

Obzvlášť zlé obdobie prežívala rodina pri identifikácii tiel v Ostrave, kedy podľa Lenky ich matka skolabovala, a o nič lepšie sa necítia ani teraz. Je to vraj hotové peklo. "Naša nočná mora je to, že sa to nevyrieši a Peter bude označkovaný až do smrti," dodala.

Petra označujú za vraha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

To sa môže naozaj stať, keďže Egypťania nepristupovali k získavaniu dôkazov veľmi profesionálne a dokonca telá žien poslali späť do vlasti sčasti mumifikované, čím znemožnili ďalšie objasňovanie českým vyšetrovateľom. Tí sa už asi nedozvedia, či bola Monika napríklad znásilnená, keďže Peter tvrdil, že ju našiel so stiahnutými nohavičkami.

K dispozícii stále nie sú ani oficiálne výsledky pitvy a Peter zostáva v Egypte ako svedok celej tragédie. Aj vďaka tomu špekulácie o jeho vine skôr bujnejú a nie utíchajú. V hre však stále zostáva aj verzia o Monikinej samovražde a podaní jedu dcérke. Príčinou smrti totiž mala byť otrava.

Petra označujú za vraha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu