Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trpké slová Petra z Hurghady: Monika (†36) plánovala rozvod za mojím chrbtom!

Vyzývavá Monika a Peter Zobraziť galériu (3)
Vyzývavá Monika a Peter (Zdroj: internet)

PRAHA - Vyšetrovanie záhadného úmrtia Češiek v Egypte zatiaľ nijako nepokročilo a ich manžel a otec Peter Kramný zostáva v Hurghade aj napriek snahe dostať sa späť do vlasti. Zo vzniknutej situácie, ktorá neberie konca, je už tak vyčerpaný, že je pripravený ísť aj na detektor lži. Podľa jeho slov ho veľa medializovaných informácií zaskočilo a dnes sa na mnohé z nich pozerá v inom svetle. O tom, že sa jeho žena Monika chcela dať rozviesť, údajne nemal ani len tušenie.

Kramnému sa vraj v posledných dňoch vybavilo množstvo nových detailov, na ktoré si predtým nespomenul. Hovorí, že si v hlave znovu a znovu prehrával správanie svojej manželky pred dovolenkou a v jej priebehu. Nikdy predtým mu nenapadlo, že by sa s ním Monika chcela rozviesť a z posledných informácií je dosť zaskočený.

"Netuším, ako dlho tu budem. Som 24 hodín na izbe. Nechápem, že som ešte schopný uvažovať," uviedol Kramný v telefonickom rozhovore pre TV Nova. "Ležím na posteli, pozerám do steny a premýšľam nad tým, ako sa to mohlo stať," popísal Peter svoj bezútešný denný program.

Trpké slová Petra z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Nemám so smrťou Moniky a Klárky ani tú najmenšiu spojitosť. Som schopný podrobiť sa akémukoľvek výsluchu. Záleží mi jedine na tom, aby som sa dozvedel pravdu. Mám veľa otázok, na ktoré nepoznám odpoveď," priznal Peter, ktorý stále nemá nijakého právnika a v prípade vystupuje ako svedok.

Podľa jeho slov až do poslednej chvíle ani len netušil, že by sa jeho manželka chcela rozviesť. "Ani mi nenapadlo, že by mohla plánovať niečo za mojím chrbtom. Dával som im všetko, čo som mohol a ani v tom najhoršom sne by mi nenapadlo, že sa chce manželka so mnou rozísť. Mám pokazený zvyšok svojho života," dodal na záver rozhovoru Kramný.

Na výsledky pitvy Moniky a Klárky sa stále čaká. Na to, čo bolo príčinou smrti žien v Hurghade, zatiaľ nikto nedal oficiálnu odpoveď. Podľa egyptskej strany ju mala spôsobiť otrava jedom, čo hneď uvrhlo Kramného do zlého svetla. Existuje preto hypotéza, že v ich smrti má prsty práve on. V hre je však aj možnosť, že Monika spáchala samovraždu a Klárku vzala so sebou.

Trpké slová Petra z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu