Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nové fakty o smrti českej turistky: Beštiálne násilie pred vraždou!

(Zdroj: YouTube)

DILLÍ – Česká turistka, ktorej telo bolo v stredu nájdené v hoteli v západoindickom štáte Góa, bola pred smrťou vystavená surovému násiliu a mala väčší počet bodných a rezných rán. Podľa dnešnej správy denníka The Times of India to preukázala sobotňajšia pitva.

Páchateľom vraždy bol podľa vyšetrovateľov dievčaťa priateľ, ktorý sa k činu priznal. Mŕtvu ženu (†24) našla polícia v noci na stredu v penzióne na pláži v meste Kalangut v štáte Góa. Mala bodné zranenia na hrudi a reznú ranu na krku. K vražde sa v ten istý deň priznal jej devätnásťročný partner, na ktorého bola uvalená väzba. 

Indické úrady s pitvou počkali do soboty, pretože sa kvôli overeniu totožnosti zosnulej ženy obrátili na veľvyslanectvo Českej republiky v Dillí. Podľa indických médií sa nemožno spoliehať na identifikáciu priateľom zavraždenej, pretože ten figuruje v prípade ako hlavný podozrivý. 

Po príchode českého konzula bola v sobotu pitva vykonaná. Na tele mŕtvej bolo podľa The Times of India nájdených 11, podľa iných médií až 19 zranení. Jedno z nich podľa lekárov dokazuje, že žena pred smrťou prudko hlavou narazila na stenu. Smrteľné bolo bodnutie nožom do spodnej časti tyla. 

Sexuálny útok preukázaný nebol, ale s konečným záverom lekári čakajú na výsledok laboratórnych analýz. Tie by mali potvrdiť aj prípadné požitie narkotík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu