Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý muž masturboval a naháňal dievčatá: Vyskočil na nich z vody

Opitý naháč obťažoval maloleté dievčatá
Opitý naháč obťažoval maloleté dievčatá

KAROLINKA - Neznesiteľné horúčavy zrejme ťukli na mozog istému Čechovi, ktorý sexuálne obťažoval mladé dievčatá pri splave v Karolinke na Valašsku. Silno podnapitý muž masturboval pred maloletými dievčatami. Hrozia mu dva roky za mrežami.

Takmer tri promile alkoholu mal v sebe muž, ktorý obťažoval mladé dievčatá. Policajti ho odviezli na záchytku a obvinili ho z trestného činu výtržníctva.

Prípad sa stal koncom júla, krátko popoludní pri splave v českej Karolinke. Miestny obyvateľ, 37-ročný muž tam prišiel v silno podnapitom stave a vyzliekal sa do naha, i keď sa poblízku sĺnili dve neplnoleté dievčatá.  

Ako pre idnes.cz uviedla hovorkyňa českých policajtov Lenka Javorková: „Muž dievčatá opakovane nabádal, aby sa išli pozrieť na jeho prirodzenie, potom šiel do vody a následne si ľahol na breh a pred slečnami masturboval.“

Muž začal dievčatá dokonca naháňať, a tak pred ním utiekli domov. Boli vydesené a mali strach.  

 Policajtov zavolal svedok, ktorý bol na mieste a najprv sa usiloval výtržníka z miesta činu vykázať. „Kolegovia z Karolinky muža neďaleko splavu zadržali. V dychu mal takmer tri promile. Ešte v ten deň sme muža eskortovali do protialkoholickej záchytnej stanice v Kroměříži.“ doplnila Javorková.

Policajti muža obvinili z trestného činu výtržníctva, za čo mu hrozí až dvojročný trest odňatia slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu