Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrôzostrašná smrť v parku: Tehotnú ženu (†30) na lavičke zabil padajúci strom!

Yingyi zahynula spolu s nenarodeným dieťatkom Zobraziť galériu (4)
Yingyi zahynula spolu s nenarodeným dieťatkom (Zdroj: nydailynews.com)

NEW YORK - K neuveriteľnému nešťastiu došlo v nedeľu večer v parku Flushing's Kissena v New Yorku. Na tehotnú ženu tam spadol strom a zabil ju. Miestny senátor z nehody viní správcov parku, ktorí sa o tamojší porast vraj príliš nestarajú.

Yingyi Li-Dikova si bola včera odpočinúť v parku vo štvrti Queens. Sadla si na lavičku a len tak relaxovala. Vtom na ňu padol vykorenený dub a doslova ju rozdrvil. "Počul som hlasné prasknutie a zavŕzganie. Išiel som sa pozrieť, čo sa stalo a zbadal som strom, pod ktorým bola privalená žena. Bol to hrozný pohľad," uviedol očitý svedok John Pace pre denník New York Daily News.

Tehotnú ženu zabil padajúci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nydailynews)

Tehotnú ženu zabil padajúci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nydailynews)

Tridsaťročnú ženu, ktorá bola v šiestom mesiaci tehotenstva, previezli do neďalekej nemocnice. Tam ju bohužiaľ lekári vyhlásili za mŕtvu. Okrem nej strom ľahko zranil ďalšiu ženu, tá však ošetrenie odmietla.

"Bola to úžasná žena a milujúca osoba. Práve sme prežívali nádherné obdobie, lebo sme čakali dcérku. Nemyslím si, že si ešte niekedy nájdem také dievča, ako bola ona," povedal skormútený manžel Aleksandar Dikov (20).

Za posledných niekoľko týždňov vraj v spomínanom parku padajúce stromy zranili už niekoľko ľudí. Štátny senátor Tony Avella obvinil mesto pre zanedbanie údržby. "Je to neprijateľné. Nemôžu sa stále vyhovárať na to, že to bol Boží zásah," vyhlásil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu