Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Najlepší kamarát otca Petra tvrdí: On v Hurghade nezabíjal, našili to naňho!

Peter s dcérou Klárkou. Zobraziť galériu (3)
Peter s dcérou Klárkou. (Zdroj: panoramio.com, facebook)

HURGHADA/PRAHA - Vyšetrovanie prípadu smrti Češiek v Hurghade zatiaľ neprinieslo žiadne pádne výsledky, na základe ktorých by sa dalo poukázať na toho pravého vinníka. Známe sú iba rôzne dohady, a to, že manžel a otec oboch žien zostáva v Egypte bez pasu, ktorý mu zadržali. Petrov priateľ si však nemyslí, že by práve on mohol spáchať také zverstvo ako vyvraždenie vlastnej rodiny.

Kamarát odmieta všetky špekulácie o tom, že práve Peter by mal byť vinný za smrť svojej ženy Moniky a dcérky Klárky. "Miloval svoju rodinu. Dám ruku do ohňa za to, že to neurobil on," vyjadril sa pre TV Nova a svoju pozornosť obrátil na Egypťanov. "Podľa môjho ich tam niekto chcel uniesť alebo znásilniť a nevyšlo im to," dodal.

"Mal smäd nechal chvíľu dievčatá osamote, pretože si išiel na recepciu po vodu, ktorá mu došla. Bol preč asi desať, dvadsať minút a keď prišiel a budil Klárku, nech sa napije, tak ucítil, že nie je niečo v poriadku, že sa nehýbe a je studená," mal mu popísať udalosti Peter, s ktorým je v každodennom kontakte. Nepodarilo sa mu zobudiť ani jeho ženu a následne začal kričať a hľadať po hoteli pomoc.

Najlepší kamarát otca Petra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Priateľovi sa nepozdáva ani výpoveď egyptského lekára. "Tie dievčatá ležali na posteli chrbtom k sebe. Neležali tak, ako ukazoval lekár. Je to predsa len lekár od hotela. Je na strane hotela. Podľa mňa klame a chce zakryť stopy," vyjadril svoju mienku a pridal aj obavu o Petra.

"V Egypte je to pre neho hrozné, je tam na to sám. Potreboval by oporu. Myslím si, že má aj strach tam s niekým hovoriť a že robia všetko pre to, aby to bolo proti nemu. Niekto to na neho hodil," uviedol pre TV Nova s tým, že Peter vraj už uvažoval aj o samovražde.

Najlepší kamarát otca Petra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu