Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mrazivé VIDEO: Turista nakrútil, ako žralok zabíja krásnu tínedžerku (†18)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube, thesun)

BOA VIAGEM - Desivé video urobené z brazílskej pláže ukazuje urputný boj o život, ktorý zviedla iba 18-ročná Bruna Gobbiová so žralokom. Na záberoch vidno, ako sa more zrazu sfarbí do červena a ostatní vystrašení kúpajúci sa utekajú z vody do bezpečia. Dievča však toľko šťastia nemalo a následkom zranení podľahlo.

Brunu vyniesli na breh s ťažkým zranením dolnej časti ľavej končatiny. Napriek tomu, že mala nohu stále pripojenú k zvyšku tela, žralok jej odhryzol kusisko kože aj mäsa. Tínedžerku preto urýchlene previezli do nemocnice, kde po amputácii nohy nad kolenom zomrela.

Bruna zo Sao Paola bola na návšteve u svojej rodiny v Boa Viagem, Recife, a na pláž sa vybrala so svojím bratrancom Danielom. "Záchranári prišli do piatich minút, ale mám pocit, že to trvalo päť rokov," uviedol nešťastný príbuzný pre miestnu televíziu.

Bruna Gobbiová
Zobraziť galériu (2)
Bruna Gobbiová  (Zdroj: youtube, thesun)

Televízia ďalej informovala, že pozdĺž pláže sa nachádzajú výstražné značky pre plavcov a Bruna teda dobre vedela, že jej hrozí nebezpečenstvo. Miestne orgány už požiadali brazílsku vládu, aby vydala zákaz kúpania v oblastiach, kde by mohlo dôjsť k napadnutiu týmito predátormi.

Podľa vládnej agentúry došlo v Boa Viagem od roku 1992 k 21 útokom žralokov, z toho desať sa skončilo smrťou. Bruna je však pravdepodobne prvou ženou od začiatku robenia záznamov, ktorá neprežila. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu