Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexuálna hra na ježka: V Česku sa vraj nechajú školáčky...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wales news service)

PRAHA - Sexuálna hra s názvom Slniečko, pri ktorej malo v Poľsku otehotnieť päť školáčok, bola údajne iba výmysel a nemala nič spoločné s realitou. V Česku vraj však existuje obdobná zábavka, ktorá dostala meno Ježko, a študentky si ju s obľubou užívajú.

Pri "Slniečku" mali dievčatá ležať v kruhu s hlavami pri sebe a mladíci s nimi súložili. Vyhral ten, ktorý vydržal obšťastňovať záujemkyne najdlhšie. Podľa portálu tn.cz sa vraj v Česku praktizuje niečo podobné, k čomu sa mala v diskusii priznať mladá študentka.

"My sme na lyžiarskom výcviku hrali ježka," zverila sa Karolína. "Štyri dievčatá sme si kľakli na posteľ," popisovala žiačka s tým, že všetky mali cez hlavu deku, aby nevideli, čo sa za nimi deje. "Chlapci sa vyzliekli a postupne sa na nás vystriedali. My sme potom hádali, s ktorým sme práve súložili," napísala.

Ďalšou obľúbenou sexuálnou hrou českých detí v puberte je "Kamenná tvár". Chlapci sedia okolo stola so stiahnutými nohavicami a dievča ich orálne uspokojuje pod stolom. Prehráva ten, kto ako prvý dá najavo nejakú reakciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu