Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zničené životy: V Poľsku malo otehotnieť pri sexuálnych orgiách 5 žiačok!

Daria s priateľom sa na dieťatko tešili. Rovnako ako aj ich matky.
Daria s priateľom sa na dieťatko tešili. Rovnako ako aj ich matky. (Zdroj: se.pl)

VARŠAVA - V roku 2010 sa Poľskom prehnala mediálna správa o tom, že päť žiačok strednej školy v Ostrode otehotnelo počas bizarnej sexuálnej hry. Napriek tomu, že už odvtedy uplynul dosť dlhý čas, šíri sa aj naďalej, hoci vraj ani zďaleka nie je postavená na pravdivých informáciách.

Pred trokmi rokmi vypukol v katolíckom Poľsku škandál okolo sexuálnych orgií, ktorých sa mali zúčastniť neplnoleté dievčatá a chlapci. Išlo vraj o hru s názvom Slnko, pri ktorej si slečny políhali na zem tak, že hlavy mali pri sebe a tvorili akési lúče. Tínedžeri sa potom na nich striedali a vyhral ten, ktorý mal pohlavný styk s čo najviac žiačkami a "urobil sa" ako posledný.

Pravdou je, že päť žiačok strednej školy síce naozaj otehotnelo, ale úplne iným spôsobom. V čase, keď sa tieto informácie objavili na verejnosti, už tri z nich dokonca mali deti. Jedno z dievčat, vtedy 15-ročná Daria pre portál se.pl prezradila, aké problémy jej spôsobila medializácia a ako jej zničila život.

"Nemôžem pochopiť, prečo ma niekto tak ohovára. Teraz sa bojím vyjsť na ulicu," uviedlo dievča, ktoré malo tesne pred pôrodom a dieťa vraj splodilo spolu s priateľom Davidom (18) cez prázdniny. Podľa jeho slov išlo o jej jediného sexuálneho partnera, ktorého veľmi miluje.

Na strane mladého páru stoja aj obe matky, ktoré sú si isté, že ich potomkovia neurobili nič zlé a neodsudzujú ich. Jednoducho sa zmierili s tým, že budú babičky.

Polícia, ktorá sa prípadom zaoberala, dôrazne poprela všetky zvesti o zvrátených hrách. Zamerala sa však na zistenie, či predsa len niektorý chlapec nemal sex s dievčaťom mladším ako 15 rokov, pretože v tom prípade by išlo o trestný čin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu