Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Otec zabudol syna v autosedačke: Po ôsmich hodinách ho našiel mŕtveho!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: alamy)

ESLOV - Zabudnúť sa dá na všeličo. Vypnúť rýchlovarnú konvicu, kúpiť maslo či vyžehliť si košeľu. Ale nechať vlastné dieťa zavreté v aute celých osem hodín, to už je silná káva. Bohužiaľ presne toto sa stalo istému Švédovi, ktorý sa tak nechtiac podpísal ortieľ jeho smrti.

Dvojnásobný otec zo švédskeho mesta Eslov išiel pred pár dňami tak, ako každý iný deň, odviezť svoje dieťa do jaslí. Nevedno prečo, v osudné ráno si myslel, že už tak urobil a zamieril rovno do práce. Úplne zabudol, že na zadnom sedadle v autosedačke ešte stále sedí jeho dvojročný syn.

Chlapček však po celý čas spal, takže muž vôbec nezaregistroval, že tam je. Vrátil sa až poobede po viac ako ôsmich hodinách. To už ale bolo neskoro, dieťa v aute našiel mŕtve.

Koroner uviedol ako príčinu smrti prehriatie organizmu. Zúfalý otec sa v dôsledku toho psychicky zrútil. Polícia ho už obvinila z neúmyselného zabitia. Taktiež vyšetruje, prečo jasle nikoho neupozornili, že chlapca v dotyčný deň nikto nepriviezol. Keby tak urobili, ešte by bol zrejme nažive. Informoval portál bubblenews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu