Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dojemné uvítanie unesenej Giny: Takto ju vítala rodina po 10 rokoch pekla!

Gina je už v bezpečí Zobraziť galériu (2)
Gina je už v bezpečí (Zdroj: 19 action news)

CLEVELAND - Dve dievčatá, ktoré uniesol netvor Ariel Castro pred zhruba desiatimi rokmi, sú už doma. Znovuzvítanie sa s rodinami bolo plné nielen sĺz, ale predovšetkým radosti z toho, že milované dcéry sú opäť doma. Tohto dojemného okamihu sa zúčastnila aj jedna americká reportérka.

Lydia Esparrová pracuje pre clevelandskú televíziu 19 Action News a už od začiatku sleduje prípad unesenej Giny DeJesus. A preto bolo prirodzené, že sa zúčastnila aj jej privítania s rodičmi. Dokonca sa spolu obe aj chvíľu rozprávali.

Dojemné uvítanie unesenej Giny:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: 19 action news)

Reportérka dievčinu uistila, že rodičia ju nikdy neprestali hľadať. "Gina akoby stále nechcela veriť, že je už po všetkom. Prešla sa po dome, potom išla do kúpeľne a vrátila sa. Objala som ju a povedala, že jej rodičia celý čas verili, že je nažive," rozpráva Lydia.

Ginin návrat domov oslavovala celá štvrť, v ktorej jej rodina býva. "Je to ako sen, už som sa niekoľkokrát štipla, aby som sa presvedčila, že je skutočne doma," povedala matka Nancy Ruizová. Zároveň prostredníctvom médií poďakovala Amande Berry, vďaka ktorej sú všetky tri dievčatá na slobode. "Mohla utiecť a nechať ich tam. Ona ale ostala a privolala pomoc," dodala.

Ginu vítajú doma

Ginu, Amandu a Michelle Knight uniesol Castro pred približne desiatimi rokmi. Väznil ich vo svojom dome v Clevelande, z ktorého sa Amande v pondelok podarilo ujsť. Neskôr polícia vyslobodila zvyšné dve obete. Castro momentálne čelí obvineniu z únosu a znásilnenia. Amanda a Gina sú už doma, Michelle je stále hospitalizovaná v nemocnici, v najbližších dňoch by však mali prepustiť aj ju.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu