Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zúfalý manžel: Žena pýtala neustále sex, odťal jej hlavu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

JAIPUR - Sahab Singh z indického Jaipuru už nedokázal dlhšie znášať sexuálny nátlak svojej ženy Rajvindry Kaur (36) a vysporiadal sa s ním naozaj veľmi desivo. Svojej manželke odťal hlavu sekerou, nechal ju zakrvácanú ležať v dome a ušiel.

Podľa polície našiel zmrzačené telo ženy jej syn Jagjeet Singh, ktorý prišiel na návštevu. Hlava sa váľala na podlahe a telo ležalo na posteli. "Bolo zamknuté zvonku, takže použil náhradný kľúč na otvorenie dverí a našiel matkino telo. V nadväznosti na to informoval svojho dedka," povedal dôstojník.

"Môj dedko upovedomil políciu, ktorá prišla na miesto," uviedol Jagjeet s tým, že jeho otec opakovane útočil sekerou na matkin krk. Vinníka polícia vypátrala a zatkla.

"Počas výsluchu povedal polícii, že on a jeho manželka mali krízu kvôli ich napätým sexuálnym vzťahom. Nahnevaný na jej fyzickú náročnosť použil sekeru, odsekol jej hlavu a ušiel," doplnil dôstojník. Podľa polície je Sahab narkoman a po väčšinu času bol bez práce. Informoval portál indiatimes.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu