Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prvé FOTO Berlusconiho sály na bunga-bunga: Tu sa mali odohrávať sexorgie s prostitútkami!

Berlusconi vraj Ruby nezištne podporil nemalou sumou peňazí. Zobraziť galériu (4)
Berlusconi vraj Ruby nezištne podporil nemalou sumou peňazí. (Zdroj: nick pisa, sita)

RÍM - Na talianskom súde včera prvýkrát svedčila marocká tanečnica Karima Mahrúgová, ktorá je hlavnou postavou kauzy expremiéra Silvia Berlusconiho obžalovaného zo sexu s neplnoletou. Mladá Maročanka, známa pod prezývkou Ruby, vypovedala v procese, ktorý sa Berlusconiho priamo netýka. Opísala pritom preslávené "bunga-bunga" večierky v politikovej vile, ktoré sa podľa nej odohrávali vo všetkej počestnosti.

Milánsky súd rieši prípad trojice mužov, ktorí sú Berlusconiho spolupracovníkmi a ktorí sú obžalovaní z kupliarstva. Podľa prokurátora trojica pre expremiérove večierky vo vile v Arcore najímala a tiež platila prostitútky.

Karima Mahrúgová.
Zobraziť galériu (4)
Karima Mahrúgová.  (Zdroj: SITA)

Obžaloba má za to, že jednou z takto najatých spoločníčok bola aj Mahrúgová, ktorá vtedy ešte nemala 18 rokov. Mahrúgová ale tvrdenia obžaloby odmieta. Tvrdí, že s Berlusconim nikdy nemala pohlavný styk. Práve kvôli platenému sexu s neplnoletou je Berlusconi súdený v inom procese, za tento prečin mu hrozí šesť rokov väzenia.

Maročanka súdu opísala, že večierky dnes 76-ročného mediálneho magnáta Berlusconiho mali erotickú atmosféru, avšak existovali určité medze. Sama vraj videla napríklad dievča v prevleku za mníšku, ktoré sa pred Berlusconim vyzlieklo do spodnej bielizne. Vo vile bola tiež sála s pódiom a tyčou, pri ktorej dievčatá tancovali.

V čase, keď Ruby večierok v roku 2010 navštívila prvýkrát, mala 17 rokov. Sama vraj ale ostatným tvrdila, že má 24. Rozprávala tiež vymyslenú historku, že je spriaznená s niekdajším egyptským prezidentom Husním Mubarakom. Od Berlusconiho vraj hneď na prvýkrát dostala obálku, kde bolo 2000 alebo 3000 eur, ako nezáväznú "malú pomoc". Potom jeho vilu navštívila ešte šesťkrát a vždy dostala podobný obnos.

Berlusconiho vila.
Zobraziť galériu (4)
Berlusconiho vila.  (Zdroj: Nick Pisa)

Podzemné priestory, kde sa mali odohrávať sexuálne orgie.
Zobraziť galériu (4)
Podzemné priestory, kde sa mali odohrávať sexuálne orgie.  (Zdroj: Nick Pisa)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu