Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuriózna nehoda: Vodič na Audi sa zabodol do domu!

(Zdroj: YouTube)

SUFFOLK - Mladý anglický vodič bojuje o život po tom, čo včera v skorých ranných hodinách havaroval a prednou časťou svojho červeného Audi TT sa zavŕtal do steny domu.

Auto podľa policajnej správy včera o 01:45 miestneho času vyšlo z cesty, preletelo cez plot, ošuchlo sa o odstavené BMW a nabúralo do steny domu v mestečku Lowestoft. Tri osoby, ktoré v tom čase spali, vyviazli bez ujmy, iba v šoku. Dvadsiatnik, ktorý Audi šoféroval, utrpel ťažké porananie hlavy a urýchlene ho transportovali do blízkej nemocnice, odkiaľ ho previezli do ďalšieho zdravotníckeho zariadenia, kde leží v kritickom stave.

Terry Howard, ktorý býva oproti, uviedol, že ho zobudila silná rana, ktorá znela ako výbuch. Ďalší svedok Keith Shales sa vyjadril, že už videl fotografie z rôznych podobných havárií, ale táto ho naozaj prekvapila. Audi vymrštilo z chodníka, cez plot a ďalšie auto ako z odrazového mostíka a podľa jeho odhadu sa zavŕtalo do steny vo výške asi 1,2 metra nad zemou.

Okrem záchranky, hasičov a polície, boli na miesto privolaní aj stavební inžinieri, ktorí urobili obhliadku nehnuteľnosti. Príčiny nehody sú zatiaľ v štádiu vyšetrovania. Polícia odmietla o neprimeranej rýchlosti a zlom počasí špekulovať. Zároveň vyzýva svedkov havárie, aby sa prihlásili. Informoval britský portál dailymail.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu